Showtime > Prvi Red

NE PROPUSTITE NOVU SEZONU EMISIJE "Šta sam tebi i ko sam sebi"! Pogledajte ko je večerašnji EKSKLUZIVNI GOST Stankovića

Nova sezona emisije "Šta sam tebi i ko sam sebi" večeras od 22.30

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

29/03/2024 > 13:50

podeli vest:

NE PROPUSTITE NOVU SEZONU EMISIJE "Šta sam tebi i ko sam sebi"! Pogledajte ko je večerašnji EKSKLUZIVNI GOST Stankovića
Foto: K1info


Nova sezona emisije "Šta sam tebi i ko sam sebi" sa voditeljem Ivanom Stankovićem počinje od večeras u 22.30, a emitovaće se svakog petka samo na kanalu K1.

Ono što vidimo i ono što jeste, često nisu iste stvari. Mnoge ličnosti su većinom ili idealizovane, ili zbog naših predrasuda, stavljene u fioke u kojima im nije mesto. Njihov lični brend sa sobom nosi pozitivne stvari, ali i veliki teret. Cilj je da odgovore na jedno pitanje: Šta sam tebi i ko sam sebi. 

- Nova sezona je konačno krenula. Nova sezona su izazovi, novi ljudi i za mene novi ispiti da li ću uspeti da napravim interesantne emisije. Svaki dan je novi ispit koji je binaran: ili jesi ili nisi. Prema tome, svaki dan ti pruža da odgovoriš na jedno ključno pitanje: Ili se umij, ili se ubij - rekao je Ivan Stanković, voditelj emisije "Šta sam tebi i ko sam sebi".

- Sada dolaze na red ti kapitalci koje sam godinama čekao. Neću da otkrivam mnoge, ali ono što ćete moći da vidite je razgovor sa Peđom Mijatovićem, sa Lepom Brenom... Nadam se da ćemo napraviti nešto iza čega ćemo moći da stanemo ponosno - najavio je Stanković novu sezonu.

Ostanite uz K1 televiziju i ne propustite večerašnju epizodu sa Peđom Mijatovićem. 

Emisija "Šta sam sebi i ko sam tebi" emituje se petkom u 22.30 časova.

Ostavite komentar