Showtime > Prvi Red

Lepa Brena EKSKLUZIVNO za "Prvi red" o RAZVODU Dragane Mirković: To je bio ŠOK i BOLAN trenutak za mene (VIDEO)

Mogu da zamislim kako se Dragana oseća, kazala je, između ostalog, povodom vesti sa estrade Brena

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

28/03/2024 > 16:30

podeli vest:

Lepa Brena EKSKLUZIVNO za "Prvi red" o RAZVODU Dragane Mirković: To je bio ŠOK i BOLAN trenutak za mene (VIDEO)
Foto: Printscreen/Prvi red


Najveća balkanska muzička zvezda Lepa Brena bila je gošća "K1" televizije i tom priliom dala ekskluzivni intervju za emisiju "Prvi red". Na samom početku razgovora osvrnuli smo se na njen koncert koji je nedavno održala u okviru Music week-a na Kopaoniku, kao i na istorijski nastup nje i Zdravka Čolića koji su prvi put zajedno zapevali na sceni.

Foto: Printscreen/Prvi red

 

- Taj događaj je uvek nešto što sa radošću prihvatimo i uvek nam je lepo. Moji koncerti su nešto što su ja uvek nastojala da dam svoj maksimum, i kada vidim da su srećni, onda sam srećna i ja. Sreća leči ljude. To je nešto što je jako bitno. Srećna sam i zahvalna Bogu i kosmosu što se bavim tim poslom koji predstavlja lek i za mene i za moju publiku - rekla nam je Brena, a onda ispričala kako je došlo do nastupa sa Čolom.

Foto: Printscreen/Prvi red

 

- To je bilo zaista nešto spontano. Tu su bili moji prijatelji koji su se dogovorili da ćemo ostati na tom drugom koncertu. Sasvim slučajno sam rekla: 'Mogla bih da otpevam jednu pesmu sa Čolom'. Nekako su brzo sve to organizovali. Meni je bilo neko posebno zadovoljstvo. Biti na sceni sa jednom legendom kao što je Čola koji ima takvu harizmu i energiju, bilo je zaista fantastično. Na mene je ostavilo veliku impresiju. Niti sam ja znala da ću pevati to veče sa njim, niti je on zna, sve je bilo spontano i takve spontane priče prolaze najbolje - istakla je muzička zvezda.

Foto: Printscreen/Prvi red

 

Lepa Brena već sledećeg meseca održaće dva solistička koncerta u sarajevskoj "Zetri", a u maju prvi put posle mnogo godina i u Podgorici u dvorani "Morača". Za ovu halu vezuju je posebne uspomene koje je podelila sa nama.

- Dvorana Morača postoji od 1985. godine. Veoma se sećam jednog koncerta kada smo iz Beograda krenuli, bilo je toliko nevreme da smo jedva uspeli da se probijemo i da dođemo do Crne Gore i da održimo taj koncert. Ja mislim da ne postoji hala u državi u kojoj nisam pevala. Prošlo je mnogo godina otkad nisam bila, tako da se jako radujem koncertu u Morači. Oni su je renovirali, tako da se radujem, biće fantastično - iskrena je Brena.

Foto: Printscreen/Prvi red

 

Lepa Brena je ekskluzivno za našu emisiju prokomentarisala i razvod koleginice i bliske prijateljice Dragane Mirković. Istakla je da ju je ova priča pogodila i da je svim srcem uz Draganu.

- Zaista ne bih volela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas. Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dve smo počele da radimo sa istim čovekom koji je pravio velike zvezde i pravio jedan ozbiljan pevački tim. Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene potovo. Mogu da zamislim kako se ona oseća - započela je Brena, pa dodala:

Foto: Printscreen/Prvi red

 

-  Volela bih da kažem jednu stvar, da kao njena prijateljica, žena, majka i supruga potpuno razumem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi. Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, jedna veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno. Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani.

Ceo razgovor sa balkanskom zvezdom Lepom Brenom pogledajte u prilogu u okviru teksta.

 

 

 

Ostavite komentar