Showtime > Prvi Red

Dragana Mirković u DEBELOM MINUSU zbog turneje: "Imam DOKAZE!" Priznala i da bi radila na NJIVI (VIDEO)

Pevačica je ponosna što je i pored finansijskog gubitka uspela da pomogne onima kojima je to potrebno

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

25/03/2024 > 17:00

podeli vest:

Dragana Mirković u DEBELOM MINUSU zbog turneje: "Imam DOKAZE!" Priznala i da bi radila na NJIVI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Prvi red


Folk zvezda Dragana Mirković održala je u petak 22. marta još jedan veliki solistički koncert u okviru turneje "Do poslednjeg daha" kojima slavi 40 godina uspešne muzičke karijere.

Dragana je pevala u Podgorici u SC "Morača" pred oko 7.000 ljudi, a i ovaj koncert aktuelne turneje je bio humanitarnog karaktera. Mirkovićeva je rešila da donira 10.000 evra onima kojima je to potrebno, iako je zbog turneje otišla u finansijski minus.

Foto: Printscreen/Prvi red

 

- Da znate vi u kakvom sam ja minusu na ovoj turneji, a imam sve dokaze. Verujte mi, ne govorim ništa bez dokaza. Ja sam u takvom minusu, ali sam ja jedna zadovoljna žena što sam i pored tog minusa uspela da izdvojim i da pomognem ljudima. Ma ne zanima me ništa, verujte mi - rekla je Dragana za emisiju "Prvi red", a onda je govorila o svoji roditeljima.

Foto: Printscreen/Prvi red

 

Otkrila je da njeni otac i majka i dalje rade na selu, iako im je ćerka jedna od najuspešnijih pevačica na ovim prostorima. Dragana je istakla i da bi ona radila isto kada ode u penziju i da se toga ne stidi.

- Ja sam odrasla u dobrostojećoj porodici, ali moja majka je domaćica, moj tata je poljoprivrednik. Oni i dan danas rade, bez obzira što ih ja molim godinama da prestanu, oni ne prestaju. Oni se ponašaju kao da nemaju ćerku koja im daje novac. Valjda je to nekako porodično. Ja se ne stidim nijednog posla. Spremna sam kada prestanem da pevam, imam moje selo, ima njive... Verujte mi, bez problema. Niko nijednog posla ne treba da se stidi. Ni oni koji čiste tuđe stepenište i oni koji rade na zemlji, u bašti... To je jedan pošten, tako čist i divan posao, a moj posao, bar kako ja radim, takođe smatram čistim. Ja nemam ničija leđa, imam samo svoja leđa u ovom poslu. Radim najpoštenije moguće, trudim se jako, ulažem, pomažem. Na moj koncert ne mora niko da dođe, samo onaj ko voli i ko želi - bila je iskrena Dragana.

Sve detalje Draganinog koncerta pogledajte u video-snimku u okviru teksta.

Ostavite komentar