Showtime > Prvi Red

Olivera Kovačević o TAKMIČARIMA na "Pesmi za "Evroviziju", ovo niste znali: "Često imam OŽILJKE na duši" (VIDEO)

Donosimo najbolje detalje sa finala "Pesme za Evroviziju"

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

04/03/2024 > 18:31

podeli vest:

Olivera Kovačević o TAKMIČARIMA na "Pesmi za "Evroviziju", ovo niste znali: "Često imam OŽILJKE na duši" (VIDEO)
Foto: K1/Printscreen


Finale "Pesme za Evroviziju" održano je 2. marta, a ekipa "Prvog reda" bila je na licu mesta i ispratila sve detalje. Razgovarali smo sa učesnicima festivala, ali i sa supervizorkom i urednicom "PZE" Oliverom Kovačević.

- Mi smo zamisli da ona bude na prvom mestu različitost muzičkih žanrova, a onda svih drugih, od etničkih, rodnih, seksualnih, da je sve prisutno i da sve vri na toj pozornici. Ja kada vidim da to imamo onda sam srećna - rekla je ona za "Prvi red", a potom okrila da joj je žao kada neki takmičari ne odu u finale.


- Ja mislim da je to najvažnije. Videla sam Baloša da je došao da podrži nekoga, a on nije prošao u finale. Meni je žao. Ja kada vidim da neki ljudi nisu prošli u finale, ja često imam ožiljke na duši zbog nekih koji znam koliko su se trudili, koliko su uložili u te svoje nastupe, koliko su energije, ali pravila su takva - poručuje Olivea.

Foto: Skrinsot/Youtube

 

Pohvalila je glumca Slavena Došla u ulozi voditelja.
- On se tako lepo uklopio u ekipu. Na probama je bio uzdržan, a onda kad su se upalile kamere prvo polufinalno veče kao feniks se digao i zablistao i mi smo rekli 'vau, to je to' - bila je iskrena Olivera.

Sa kim smo još razgovarali i kakve smo to scene zabeležili, a koje niste videli na malim ekranima pogledajte u izveštaju naše emisije "Prvi red".
 

Ostavite komentar

Sanja

Ova vestica ko je bre ona ,sta ona prati ,fuj gnjido odvratna

04.03.2024 18:56