Showtime > Display

NAKON NE TAKO LEPIH REČI Karleuša i Prija uhvaćene zajedno u restoranu! JK otkrila detalje TAJNOG susreta

Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović srele su se i porazgovarale u jednom restoranu u Beogradu.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

14/12/2023 > 10:51

podeli vest:

NAKON NE TAKO LEPIH REČI Karleuša i Prija uhvaćene zajedno u restoranu! JK otkrila detalje TAJNOG susreta
Foto: ATA Images


O ovom po svemu sudeći veoma neočekivanom susretu svedoče paparaco fotografije koje je objavio portal "Telegraf". Prema pisanju ovog portala, njih dve su komunicirale sasvim normalno, iako je zbog njhovih izjava u medijima delovalo da nisu u dobrim odnosima. Ovaj tajni susret šokirao je njihove fanove, a ubrzo se oglasila i akterka ove priče. 

- Prija je izuzetno prijata žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me je podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac. Šta da kažem sem da me vole te blage žene i da me tim "mac, mac" pristupom potpuno razoružaju -  napisala je Jelena na svom Instagram storiju, pa dodala:

Foto: Instagram/Telegraf.rs

 


- Da sam muško vrtele bi me oko malog prsta, kupila bih im po Birkin, a ovako imaju svu moju podršku. - zaključila je "mala od skandala".

Po društvenim mrežama nagađa se da su se Aleksandra i Jelena dogovorile da joj mala od skandala bude gošća na nekom od narednih koncerata u regionu. Da li će do toga doći ostaje da vidimo.

Ostavite komentar