Showtime > Display

Stiže DEADPOOL 3: Neće se štedeti na NASILJU, a reditelj ga upoređuje sa POZNATOM KOMEDIJOM

Jedan od najočekivanijih filmova sledeće godine trenutno je na pauzi snimanja zbog štrajka scenarista i glumaca

Izvor: K1info

13/09/2023 > 08:58

podeli vest:

Stiže DEADPOOL 3: Neće se štedeti na NASILJU, a reditelj ga upoređuje sa POZNATOM KOMEDIJOM
Foto: Youtube/Printscreen


Rajan Rejnolds vraća se kao Deadpool u trećem delu istoimenog filma, ovog puta u tandemu sa Hju Džekmanom. Iako se Džekmen u filmu Logan oprostio od legendarne uloge Wolverinea, dugogodišnji pritisak fanova i Rejnoldsa urodio je plodom, pa će se glumac još jednom vratiti u svoju najpoznatiju ulogu.

Poznavajući karakteristike Deadpoola i Wolverinea, bilo je za očekivati da film bude izuzetno krvav. Međutim, postojao je i strah među obožavaocima ovih likova, prvenstveno zbog dolaska u Marvelov filmski svet. Javna je tajna da se Disney, pod čijim je okriljem Marvel Studios, ne libi da ublaži količinu i prikaz nasilja u svojim filmovima.

Međutim, predsednik Marvel Studiosa Kevin Fidž primirio je fanove rekavši da će Deadpool 3 imati ocenu R prilikom izlaska. To sve dodatno je potvrdio i redatelj filma Šon Levi, koji tvrdi da će film ostati veran svom DNK.

- Nisam nameravao da se uplićem u DNK franšize. Naš film je sirov, odvažan, ima visoku ocenu R i jako smo se potrudili da ga ne snimamo na zvučnim pozornicama sa digitalnim okruženjem - tvrdi Levi.

Kako je poznato da Deadpool ima crni humor i voli da se šali, jasno je da mu možemo dodeliti i status komedije. Upravo zato, kao inspiracija za ovaj film Leviju je poslužila legendarna komedija Avioni, vozovi i automobili sa Stivom Martinom i Džonom Kendijem u glavnim ulogama.

- Želeli smo nešto prizemno, stvarno. Kad stavite Hju Džekmana u njegov ikonski lik, sa Rajanom Rejnoldsom u njegovom ikonskom liku, to vam je kao da ste dobili potomka "Ponoćne trk"e, "48 sati" i "Aviona, vozova i automobila". Više nego da je potomak "Ima li pilota u avionu?" - tvrdi kanadski reditelj.

Levi je još dodao da je Deadpool 3 napola snimljen i da će nastaviti sa produkcijom čim završi štrajk u Holivudu. Deadpool 3 je prvobitno bio planiran za septembar 2024. godine, zatim je prebačen na novembar, da bi na kraju datum pao na 3. maja iste godine.

Glavne uloge u filmu igraju Rajan Rejnolds i Hju Džekman. Takođe, u ulozi Elektre trebalo bi da se vrati Dženifer Garner, dok glasine kruže da će se u filmu pojaviti i Magneto Ijana Mekelena i Profesor X Patrika Stjuarta.

Ostavite komentar