Showtime > Display

NEVEROVATNA GREŠKA u seriji "Bolji život", niko je nije primetio do sada, ali da je nije bilo NE BI BILO NI SERIJE

Spor oko nasledstva mogao je da ima potpuno logičan sled okolnosti, ali onda ni serija ne bi bila ovakva

Autor: K1info/citymagazine

05/09/2023 > 11:00

podeli vest:

NEVEROVATNA GREŠKA u seriji "Bolji život", niko je nije primetio do sada, ali da je nije bilo NE BI BILO NI SERIJE
Foto: Youtube/Printscreen/emdt-tv i drama

Kako se navodi na stranici "Dnevna doza prosečnog advokata", Violeta, Guza i Slobodan nisu trebali da prihvate nasledstvo, pa bi sva imovina otišla njihovom ocu Gigi. Ali, onda ne bi ni bilo serije.

Siniša Pavić napravio je jednu veliku grešku u seriji "Bolji život", tvrdi Fejsbuk stranica "Dnevna doza prosečnog advokata".

Naime, kako se navodi na toj Facebook stranici, kada je Gigina sestra ostavila testament u kojoj je za svoje naslednike odredila Giginu decu (Violetu, Guzu i Slobodana), postavljajući im teške uslove koje prvo moraju da ispune kako bi bili proglašeni za naslednike (Violeta je trebalo da se uda, Guza da nađe posao, Slobodan da završi razred sa vrlo dobrim uspehom – što je suštinski zaplet serije), nije trebalo da krene putem ostvarivanja tih postavljenih uslova, već su naslednici jednostavno mogli da ne prihvate nasledstvo.

– Tada bi sve nasledio Giga kao jedini zakonski naslednik svoje sestre. Tako bi Popadići pare uzeli odmah, platili bi Macoli spomenik (ispunili i nalog) i ne bi uopšte bilo serije. Postavlja se onda pitanje zašto advokat Radujković nije krenuo u tom smeru, nego je Gigi rekao da u testamentu nema nijedne rupe – navodi se na stranici.

Kultna serija "Bolji život" jedna je od najgledanijih serija u bivšoj državi. Zgode i nezgode porodice Popadić od 1987. do 1991. pratili su milioni gledalaca, a na RTS-u se reprizirala nebrojeno puta tokom proteklih godina.

Ostavite komentar