Showbizz > Display

DOKUMENTARAC "The Lost Weekend: A Love Story" o LJUBAVNOJ AFERI Džona Lenona i Mej Peng

Posle pola veka, Mej Peng iznosi detalje o svojoj burnoj ljubavnoj vezi sa Lenonom kada je imala 23 godine i bila njegova asistentkinja

Izvor: K1info

28/08/2023 > 21:20

podeli vest:

DOKUMENTARAC "The Lost Weekend: A Love Story" o LJUBAVNOJ AFERI Džona Lenona i Mej Peng
Foto: Youtube PrintScreen/Briarcliff Entertainment


Briarcliff Entertainment otkupio je dokumentarni film "The Lost Weekend: A Love Story", u kojem Mej Peng govori o svojoj burnoj ljubavnoj vezi sa Džonom Lenonom kada je imala samo 23 godine i bila njegova asistentkinja. Film, koji je premijerno prikazan na festivalu Tribeca, režirali su Iv Brandstajn, Ričard Kaufman i Stjuart Semjuels. Ova ljubavna veza odigrava se u plodnom periodu za Lenona nakon razlaza Bitlsa.

Dokumentarac će biti objavljen u digitalnom formatu i kao Blu-ray disk 13. oktobra 2023. godine, u nedelji u kojoj se obeležava Lenonov rođendan (9. oktobar), u saradnji sa Universal Pictures Home Entertainment.

Moralo je da prođe 50 godina pre nego što je Peng odlučila da podeli svoju priču o manjem poznatom poglavlju u životu pokojnog člana Bitlsa.

Ona opisuje 18 meseci dugo zabavljanje sa Džonom - vezu koju je ohrabrila lično Joko Ono.

Tokom tog perioda, Mej je pomogla Lenonu da obnovi kontakt sa svojim sinom Džulijanom Lenonom, i direktno je učestvovala u njegovom najproduktivnijem periodu posle Bitlsa. Ovo uključuje izdavanje albuma "Mind Games" i "Walls and Bridges", kao i saradnju sa Dejvidom Bouvijem i Eltonom Džonom.

Film sadrži trenutke sa Džulijanom Lenonom, Mikom Džegerom, Alisom Kuperom i Polom Makartnijem, dok Mej opisuje kako je izgledalo biti 23-godišnjakinja koja doživljava svoju prvu nezaboravnu ljubav.

- Posle 50 godina, konačno imam priliku da podelim svoju priču o Džonu i meni - izjavila je Peng.

Izvršni direktor Briarcliff Entertainmenta, Tom Ortenberg, izjavio je povodom objavljivanja dokumentarca:

- "The Lost Weekend" je priča koja će duboko odjeknuti kod svih koji su očarani magijom Džona Lenona i složenošću ljudskih odnosa.

Ostavite komentar