Showtime > Display

LJUBILA je BREDA PITA kada je imala samo 11 godina, a sada se PRISEĆA: Posebno mi je OVO bilo ODVRATNO

Pre skoro 30 godina Kirsten Danst je glumila Klaudiju u Intervjuu sa vampirom, a jedna stvar joj nije ostala lepa u sećanju

Autor: K1info/Stil

28/08/2023 > 11:24

podeli vest:

LJUBILA je BREDA PITA kada je imala samo 11 godina, a sada se PRISEĆA: Posebno mi je OVO bilo ODVRATNO
Foto: Youtube/Printscreen/Movieclips


Glumica se i dalje seća jedne od najuznemirujućih i najkontroverznijih scena koje je ikada snimila, a i videla. Kada je imala samo 11 godina, morala je da poljubi Breda Pita koji je tada imao 31 godinu.

Zvezda je detaljno opisala svoje iskustvo i to kako se osećala tada.

Kirsten je glumila Klaudiju u Intervjuu sa vampirom

Uloga Klaudije donela joj je najveću slavu i čak joj je donela nominaciju za Zlatni globus. Godine 1994. glumila je u filmu sa glumcima sa liste A kao što su Bred Pit i Tom Kruz. Danst je igrala Klaudiju - petogodišnjeg vampira koji je zapravo žena zarobljena u telu deteta.

Film je imao kontroverznu scenu o kojoj se i danas raspreda

U nekom trenutku, 11-godišnja Kirsten Danst je morala je da poljubi tada 31-godišnjeg Breda Pita. 

- Toliko sam ga mrzela jer, ne znam, Bred je bio kao moj stariji brat na setu, i bilo je kao da ljubim svog brata. Morala sam da ga poljubim u usne, tako da je bilo odvratno - priseća se glumica.

- Bilo je odvratno! Stojim pri tome. Bilo bi mnogo jezivije da je 11-godišnjakinja rekla: "Bilo je sjajno", rekli biste: "Nešto nije u redu sa ovim detetom" - nastavila je.
Na snimanju su je tretirali kao "princezu"

Pošto je film bio adaptacija gotičkog romana En Rajs, neke stvari su bile posebno zastrašujuće za decu. Kirsten se seća: „Mračna atmosfera je uvek bila uravnotežen Bredovim šalama o prdenju. Iako su neki trenuci bili neprijatni za snimanje, Kirsten kaže da su je tretirali odlično:

- Bila sam takva princeza na tom setu. Možda se čini da je biti glumac samo slava i bogatstvo. Međutim, postoji veliki pritisak koji često zahteva snagu i samopouzdanje - rekla je Kristen.

Ostavite komentar