Showbizz > Display

GLEDALI smo ih da se vi ne biste MUČILI: Ovo su NAJGORI nastavci POPULARNIH SERIJA

Spin-offovi ovih serija samo su razočarali publiku

Izvor: K1info

26/08/2023 > 21:27

podeli vest:

GLEDALI smo ih da se vi ne biste MUČILI: Ovo su NAJGORI nastavci POPULARNIH SERIJA
Foto: Youtube/Printscreen/Warner Bros


Stiglo je finale druge sezone serije "I tek tako..." Nastavak kultne serije Seks i grad izazvao je brojne kritike još prve sezone, a gledaoci su se razočarali kada su saznali da je HBO Max potvrdio i treću sezonu. 

Seks i grad, Prijatelji, Tračara, Vesele 90-te... Sve su to serije koje su privukle pažnju gledalaca koji su godinama pratili nove epizode, a nakon što je došlo vreme da se serije završe - netko se setio da treba napraviti spin-off. Ti spin-offovi su uglavnom loše prošli, naišli su na brojne kritike i gledaoci su za većinu njih rekli da nikad nije ni trebalo da budu snimljeni.

"Evo još jedne sezone Seks i grada, gledali smo, a vi nemojte da se mučite", "Ako pomislite na loše zamišljeni spinoff u TV rečniku, velika slika Džoija iskoči na prvoj strani", "Ideja koja već jednom nije uspela, ali su je ponovili: Dobro su prošle Vesele 70-te, hajde da napravimo i 80te, pa i 90-te? Molim vas, stanite", samo su neki od komentara koji potvrđuju loše procenjene nastavke dobrih serija.

1. I tek tako...

Depresivni nastavak serije Seks i grad. Priča prati Keri, Šarlot i Mirandu kroz nove pustolovine u 50-tim godinama života.

2. Džoi

Nakon Prijatelja, Džoi Tribijani je dobio svoju seriju. Ova serija je zbog kritika otkazana nakon druge sezone.

3. Kako sam upoznala vašeg oca

Radnja je slična onoj u seriji Kako sam upoznao vašu majku, ali ovoga puta glavna junakinja traži dečka preko aplikacije.

4. Vesele 90-te

U središtu radnje je ćerka Erika i Done iz originalne serije. Ona se zbližava sa novom generacijom mladih.

5. Tračara

Serija prati novu generaciju tinejdžera u privatnoj njujorškoj školi. Tračara je sada na Instagramu... a serija je usled kritika prestala da se emituje.

Jedno je sigurno - originaj je original. Pojedine serije super su prošle u spin-offovima, ali ove jednostavno, nemaju budućnost.

Ostavite komentar