Showtime > Display

Glumica o ulozi u seriji "BOLJI ŽIVOT" koju je ODBILA: Nisam se pokajala

Dara Džokić o ulogama koje su joj promenile i život i karijeru

Autor: K1info/TV Ekran

12/08/2023 > 13:53

podeli vest:

Glumica o ulozi u seriji "BOLJI ŽIVOT" koju je ODBILA: Nisam se pokajala
Foto: ATA Images


Poznatu srpsku glumicu Daru Džokić poslednjih dana često gledamo u reprizama omiljenih serija. Od jeseni bi trebalo da je gledamo i u nastavku serije "Tajne vinove loze" gde igra jednu od važnih uloga. Glumica se sada priseća ranijih dana, kao i raznih uloga.

Dara je rano počela da snima i na televiziji, gde pamti kako su se snimale one serije koje danas mnogima bude nostalgiju. Naime, prvu ulogu je imala u "Povratku otpisanih" kada je bila na četvrtoj godini akademije.

- Ostala mi je u lepom sećanju kao moja prva serijska uloga. I svi su upamtili tu epizodu "Vili", odnos Irfana Mensura kao nemačkog vojnika i mene, kao i tu njihovu ljubav kad na kraju strašno stradaju oboje - ispričala je Dara u intervjuu za TV Ekran. 

Karijeru je gradila, ne samo na ulogama koje je odigrala, već i na onima koje je odbijala. Među njima je i rola u čuvenoj seriji "Bolji život".

- Ponuđena mi je bila uloga koju je potom odigrala Ljiljana Blagojević. Jednostavno, tada se nisam videla u tome i nikad se nisam pokajala. Nešto tada u meni nije proradilo. To je sve normalno u glumi - priznala je Dara.

Kako kaže, uvek joj je bila bliskija drama, međutim, još na akademiji ju je privlačila komedija, kao teži žanr. Tvrdi da je komedija uvek bliska publici, jer narod voli da gleda nešto što će da ga nasmeje. Ne slaže se da je komedija "niži žanr", i tvrdi da su vrhunski komičari veliki majstori.

 

Ostavite komentar