Showtime > Display

Veštačka inteligencija PREDVIDELA POBEDNIKA EVROVIZIJE 2023. godine

ChatGPT je ubeđen da će pobedu odneti favoritkinja, švedska predstavnica Lorin

Izvor: K1info

13/05/2023 > 14:08

podeli vest:

Veštačka inteligencija PREDVIDELA POBEDNIKA EVROVIZIJE 2023. godine
Foto: Tanjug/AP


Stranice za klađenje upitale su veštačku inteligenciju ChatGPT da analizira koji su favoriti za pobedu u finalu Evrovizije 2023. Pobeda se predviđa favoritkinji, švedskoj predstavnici Lorin.

Ovo je predviđanje veštačke inteligencije ChatGPT o finalu Evrovizije:

“Evrovizija 2023. održana je 13. maja. Bila je to dinamična večer ispunjena senzacionalnim nastupima i žestokom konkurencijom. Nakon uzbudljivog takmičenja, zemlja pobednica bila je Švedska sa svojom fantastičnom pesmom. Švedska takmičarka osvojila je srca i sudija i publike svojim izuzetnim glasom, hipnotišućom izvedbom i kombinacijom modernih i tradicionalnih muzičkih elemenata. Dobii su zapanjujućih 298 bodova i time osigurali zasluženu pobedu”, napisala je AI.

Foto: Tanjug/AP

 

“Domaćini iz Ujedinjenog Kraljevstva takođe su pokazali vrhunski nastup. Ujedinjeno Kraljevstvo dobilo je impresivnih 275 bodova, završivši u top pet. Njihova pesma imala je duboko značenje, moćne vokale i pamtljivu melodiju koju su prepoznali gledaoci širom Evrope. Pesma Ukrajine bila je moćna i nabijena emocijama. Svojim nastupom i dirljivim vokalima zaslužili su 315 bodova, završivši tako u top tri. Ukrajina je pokazala jedinstvenu kombinaciju modernih i tradicionalnih elemenata i publici pružila nezaboravni doživljaj".

Foto: Tanjug/AP

 

Valja uzeti u obzir da su ovde navedene informacije potpuno izmišljene i ne predstavljaju stvarne događaje i rezultate finala Evrovizije. Detalji su rezultat mašte i kreativnosti, piše Betting Sites.

ChatGPT predvideo je, dakle, da će Švedska odneti pobedu na Evroviziji, i to rekordni, sedmi put. Pobeda bi značila da će Švedska, uz Irsku, sa sedam pobeda postati najuspješnija zemlja u istoriji ovog takmičenja.

 

 

 

Ostavite komentar