Showtime > Display

PRVE 3 GODINE televizija K1, TV DR i Kazbuka... a NAJBOLJE STVARI - TEK DOLAZE

Suvlasnici tri sjajna TV kanala, Manja Grčić i Željko Joksimović dobro znaju da su odabrali teži, ali pravi put

Izvor: K1info

22/03/2023 > 18:01

podeli vest:

PRVE 3 GODINE televizija K1, TV DR i Kazbuka... a NAJBOLJE STVARI - TEK DOLAZE
Foto: Shutterstock/MiŠa Obradović


Danas je tačno tri godine otkako su se na srpskom medijskom nebu pojavile tri nove zvezde - K1, TV DR i Kazbuka. I za to, u poslovnim okvirima relativno kratko vreme, uspele da na medijsko nebo donesu upravo ono što je na njemu dugo nedostajalo - profesionalizam, pouzdanost, kvalitetnu produkciju i vrhunski osmišljen i upakovan sadržaj, koji se gleda bez stida. 

I sve to uz izuzetnu pozitivnu energiju koja svakodveno podmazuje svaki šraf ove sada već velike medijske mašine.

Željko Joksimović ne krije ponos zbog uspeha tri televizije koje ostvaruju njegovu viziju, ali i zahvalnost kreativnoj ekipi i, pre svega, gledaocima.

- Posle tri godine otkako smo počeli da se emitujemo, a suštinski je to mnogo duže od toga, mogu samo da kažem da sam presrećan što je moju viziju televizije prepoznala odabrana grupa kreativaca, koji su najviše zaslužni za to što su naše televizije jedne od najauktuelnijih, naprenošenijih, najkredibilnijih, najvoljenijih i najlepših - rekao je Joksimović i dodao:

- Hvala im na tome. Veliko hvala i svim gledaocima, koji su ipak najvažniji pokazatelji da to što radimo ima smisla. Idemo dalje...

Foto: K1 promo

 

Manja Grčić koja je uz Joksimovića suvlasnik ovog nesvakidašnjeg televizijkog triptiha, otkriva da početak nije bio nimalo jednostavan, ali i da prave stvari tek dolaze.

- Tog marta 2020. ceo svet je stao, korona je zaustavila život kakav smo do tada poznavali. Početak emitovanja K1 televizije, Kazbuke i TVDR nije bilo pompezan, ali je bio veliki i važan. Napravljene su tri televizije sa velikom sopstvenom produkcijom, televizije sa sopstvenim formatima, televizije sa vizijom. U eri kada postoji toliko televizija na našem medijskom nebu i kada je kvantitet nadjačao kvalitet, K1 televizija postoji i raste kao dokaz da je vrhunska produkcija, kreativni sadržaj i kredibilni ljudi ispred i iza kamere uvek pravi put. Teži put svakako, ali pravi, bez sumnje. Tri godine kasnije, nastavljamo da se potpisujemo iza sadržaja koji se gleda bez stida i nastavićemo da stvaramo ono u šta verujemo da je jedino ispravno i ono što zaslužuju naši gledaoci - kaže Manja Grčić.

Da podsetimo, K1 televizija, Kazbuka i TVDR realizuju veliki broj sjajnih emisija, sa odabranim temama, odličnim voditeljima i gostima i originalnim vizuelnim identitetom, potvrđujući iz dana u dan da Srbija konačno ima televizije kojima se veruje i koje se gledaju - bez stida.

Program na TV K1 počinje uz „UranaK1“ sa Jovanom Joksimović, Dragom Jovanovićem i Bojanom Bojović. „Kec na jedanaest“ vode Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović, dok u „Šta sam tebi i ko sam sebi“ briljira Ivan Stanković. U „Mi danas“ ogledalo dana prikazuju Manja Grčić i Ivon Jafali.

„Preživeli“ se pojavljuju kod Milana Kalinića, dok se smeštamo u "Prvi red" sa Ognjenom Nestorovićem. „Moj savršeni brak“ pokazuju Goca Tržan i Raša Novaković.

„Vikend na K1“ provodimo sa Natalijom Milosavljević i uz Gocu Tržan i „Ako progovorim“.

Na TV Kazbuka kviz “Mozgalići" vodi poznati glumac Saša Joksimović. "Problemdžije" pokazuje glumac Srđan Ivanović, a "Raspakivanje" rešavaju najmlađi Lara i Fića, a "Ćaskalicu" vodi Pavle.

"Poslovi" su posao za Jakšu, "Na treningu" su Simeon i Atanasije, a svašta može da se sazna uz "Nepotrebno znanje". "Super baka" je pedagog Slađana Biljman, a domaćin "Kvizića" glumac Damjan Kecojević.

Na TV DR Drago Jovanović i Tijana Savić otkrivaju ko je “Na prvom mestu”, a "Gastro maestro" je glumac Sloba Stefanović. Šta je "Generalka" objašnjavaju Milica Lešić i Ljubomir Dorontić. "Mamin san" razotkriva babica Danka Todorović, a "Smilje i bosilje" farmaceut Maja Kovač Vujović.

"Umetnost starenja" je medicinski rijaliti program, a "Krvna slika Srbije" i "Zakazan pregled", kviz "Zdravstveni azbučnik" korisne emisije. "Vaš lekar dr Branka" je doktorka Branka Marković, a sve o "Filmskoj klinici" govori doktor Vladimir Arsenijević. "Zoordinaciju" vodi Una Martinović, a "Doktor na ulici" dr Mirjana Pavkov.

 

Ostavite komentar