Showtime > Display

Miona Marković "KIDA" kao MILA SILA u nastavku "Munja", fanovi zbunjeni: JE L' OVO NEKA ŠALA?

Komentari ispod spota su potpuno oprečni. Od onih da pesma "kida", do - "recite mi da ste se šalili"

Izvor: K1info

21/03/2023 > 11:47

podeli vest:

Miona Marković "KIDA" kao MILA SILA u nastavku "Munja", fanovi zbunjeni: JE L' OVO NEKA ŠALA?
Foto: Aleksandar Letić


Najveća muzička senzacija u nastavku legendarne filmske komedije "Munje Opet" je "neodoljiva Mila Sila, koja kreće u osvajanje muzičkog trendinga na Youtubeu".

Popularna komedija "Munje" s početka 2000-tih koja je na prečac osvojila publiku i brzinom svetlosti stekla kultni status, pored odlične priče i glumačke podele, izdvojila se originalnim soundtrackom koji je pratio ovo ostvarenje. Kao i pre punih 20 godina, dugoočekivani nastavak pod nazivom "Munje Opet", čija je premijera zakazana za 29. mart u mts Dvorani, obojen je dobrom muzikom za koju su zaduženi Prti Bege&Hornsman Coyote,  Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola, i mnogi drugi.

Posebna muzička poslastica je spot Mile Sile, muzičke zvezde u usponu koju u nastavku filma tumači Miona Marković. Savremena srpska muzička zvezda koja živi od milionskih YouTube pregleda, u viralnom vrtlogu Instagrama i TikToka, uz neizbežna vikend gostovanja pred dijasporom, nalazi se u centru novog zapleta koji staru ekipu vodi čak u Beč. 

Foto: Aleksandar Letić

 

Autor pesme je Coby u produkciji Bassivity digital.

Glumačka ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Milicom Vujović, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, Vladom Kovačevićem, upotpunjena je i mladim glumcima Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperima Ivanom Ivanovićem Juiceom i Smoke Mardeljanom.  

Pesma je već u trendingu na YouTubeu, a komentari ispod nje su potpuno oprečni. Od onih da pesma "kida", do  - "recite mi da ste se šalili".

Ostavite komentar