Showtime > Display

POSLEDNJI PUT vam kažem "gledaćemo se ponovo" - Dejan Pantelić se POVLAČI iz voditeljskog posla

On ne ide u penziju, već će posao na televiziji obavljati u drugačijem aranžmanu

Izvor: K1info/mondo.rs

28/01/2023 > 10:34

podeli vest:

POSLEDNJI PUT vam kažem "gledaćemo se ponovo" - Dejan Pantelić se POVLAČI iz voditeljskog posla
Foto: Instagram Printscreen


Poznati televizijski voditelj koji je nekoliko sezona vodio emisiju "150 minuta” na televiziji Prva, Dejan Pantelić, posle tri godine rada, najavio je promenu posla.

U jučerašnjoj emisiji se pozdravio sa vernim gledaocima, a svoj voditeljski posao će nastaviti u nešto drugačijem aranžmanu.

Dejan Pantelić je uživo saopštio da će ubuduće obavljati posao iza kamere.

- Ovo je poslednji put da ja vama kažem: "Gledaćemo se ponovo". Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno, ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama - rekao je Pantelić u programu.

Voditelj se početkom prošle godine, posle operacije slepog creva, oglasio na mrežama i najavio da će karijeru nastaviti iza kamera.

Da podsetimo, Dejan Pantelić je 2012. godine saznao da ima karcinom krajnika. Usledile su godine lečenja, voditelj je često pričao o tome, izvinjavao se na promuklom glasu u emisijama, a to je upravo jedan od simptoma opake bolesti.

- Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje "polovan". Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - napisao je tada Dejan Pantelić na Instagramu.

Lekari ističu da je jako teško dati pravu dijagnozu u ranom stadijumu bolesti. U većini slučajeva se otkrije kada se proširi na okolna tkiva ili na jezik i limfne čvorove.

Dva najveća faktora rizika za nastanak ove bolesti su pušenje i konzumiranje alkohola, mada još uvek nije poznato šta tačno uzrokuje rak krajnika.

Dejan Pantelić je u medijima isticao da nije osećao bolove, pušio, niti konzumirao alkohol, ali da nije ni zanemario osećaj da nešto nije u redu.

- Nisam imao neke bolove, prosto sam osećao da nešto nije u redu. Imao sam problem ispod krajnika, a namerno neću da ga imenujem. On je krenuo da se širi i da mi gura jednu žlezdu. Lutao sam po lekarima. Ništa me nije bolelo - rekao je on.

- Rak u startu ne boli, ali verovatno kasnije boli. Krvna slika mi je bila fantastična, nisam bio pušač, nikad nisam pio. Na prvi pogled krajnik je bio zdrav. Tek kada su uradili radikalnu operaciju, videlo se da se on učaurio ispod krajnika - rekao je Dejan Pantelić.

 

 

Ostavite komentar