Showtime > Display

OZI OZBORN u reklami koju ćemo videti na Super Bowlu: TOTALNO NEOBIČNO IZDANJE legendarnog rokera

Iako nas od Super Bowla deli više od dve nedelje, već su krenule reklame vezane za jedan od najgledanijih sportkih prenosa

Izvor: K1info

28/01/2023 > 17:21

podeli vest:

OZI OZBORN u reklami koju ćemo videti na Super Bowlu: TOTALNO NEOBIČNO IZDANJE legendarnog rokera
Foto: Youtube PrintScreen/Workday


Najviše pažnje izazvala je reklama koju je Ozi Ozburn snimio za Workday, u kojoj je prikazan kao kancelarijski radnik u košulji i s kravatom.

- Ko je novi radnik? - bojažljivo pita kolega svoju saradnicu, na šta mu ona šapuće: - Ne znam, ali kažu da je on neka rock zvezda.

Čuvši ih, Ozi se okreće od kompjutera ka njima i pita: - Ko od vas dvoje želi pirsing?

Nastavak reklame možete videti ispod:

Ozijeva reklama od 15 sekundi je u stvari tizer za jednominutni oglas koji je planiran da ide u trećoj četvrtini Super Bowla, u kojem se pojavljuju i Džoan Džet i Geri Klark Džunior. Inače, reklama od 30 sekundi je na prošlogodišnjem Super Bowlu koštala čak 7 miliona dolara!

Ozi je nastupio ove godine u poluvremenu NFL utakmice između Los Anđeles Remsa i Bafalo Bilsa. Takođe, legendarni roker je još 2011. godine snimio reklamu za Super Bowl - u njoj se pojavljuje zajedno sa Džastinom Biberom.

Ozijeva supruga i menadžerka Šeron zbunjeno pita: -Šta je 6G? - na šta Ozi još zbunjenije reaguje: - Šta je, jebo te, Biber?!

Finalisti ovogodišnjeg Super Bowla biće poznati u nedelju 29. januara, dok se glavna utakmica igra u nedelju 12. februara.

 

Ostavite komentar