Showtime > Celebrity

Zendaja NE PLANIRA udaju: Glumica odbila BRAČNU PONUDU Toma Holanda

Iako je pre samo nekoliko dana objavljeno da su Zendaja i Tom Holand vereni, glumica želi da sačeka pre nego što izgovori sudbonosno "Da"

Izvor: K1info

04/12/2022 > 10:31

podeli vest:

Zendaja NE PLANIRA udaju: Glumica odbila BRAČNU PONUDU Toma Holanda
Foto: Youtube PrintScreen


Nedavno je USWeekly objavio da je popularni britanski glumac Tom Holand zvanično veren sa talentovanom američkom glumicom Zendajom. Naravno, vest je primljena sa oduševljenjem među obožavaocima slavnog para.

Prema izveštajima, bračna ponuda je potekla od zvezde "Spajdermena". Iako je potvrđeno da je Tom zaista pitao Zendaju da se uda za njega, odgovor nije bio onakav kakav je glumac očekivao. Insajderske informacije koje potiču sa glumčeve strane navode da je Holand organizovao intimnu večeru na kojoj je zaprosio svoju devojku.

Mada je Zendaja cenila trud svog partnera, zauzela je zreo stav i biranim rečima objasnila Holandu da njeni kratkoročni planovi trenunto ne uključuju udaju: drugim rečima - Zendaja je odbila ponudu za brak.

Foto: Youtube PrintScreen

Tom Holand i Zendaja

Prema izvoru, Tom je bio tužan ali je "muški" prihvatio ovu odluku, pogotovo kada se uzmu u obzir njegove izjave da želi vrlo brzo da se oženi i zasnuje porodicu sa ljubavlju svog života.

U svakom slučaju, sigurno je da Tom neće lako odustati, ali će morati da pokaže strpljenje dok Zendaja ne bude spremna za udaju.

 

Ostavite komentar