Showtime > Celebrity

Kejt je PREKRŠILA KRALJEVSKA PRAVILA, ali kad se pojavila u ovoj haljini, AMERIMA JE STAO DAH

Na dodeli Earthshot Prize nagrada u Bostonu, buduća kraljica nije samo zadivila svojim modernim izgledom

Izvor: K1info/novosti.rs

03/12/2022 > 15:51

podeli vest:

Kejt je PREKRŠILA KRALJEVSKA PRAVILA, ali kad se pojavila u ovoj haljini, AMERIMA JE STAO DAH
Foto: Tanjug/David L. Ryan/The Boston Globe via AP, Pool


Kejt Midlton, bila je lepša nego ikad na sinoćnoj dodeli Earthshot Prize nagrada u Bostonu. Ona je ovom prilikom obukla dugu, elegantnu haljinu svetlo zelene boje, otkrivši ramena, što i nije čest običaj, sudeći po strogim pravilima oblačenja u kraljevskoj porodici.

Buduća kraljica izgleda je veoma moderno, poput holivudske glumice.

Zadivljujuć je i način na koji je Kejt odabrala haljinu. Naime, umesto da kupuje novu haljinu za ovaj svečani događaj, ona se odlučila na potez kojim promoviše održiviji i pristupačniji način oblačenja. Ona je svoju prelepu zelenu haljinu iznajmila.

Prema nedavnom izveštaju, iznajmljivanje odeće smanjilo je proizvodnju odeće za 1,3 miliona komada od 2010.godine ( u tom procesu je ušteđeno 67 miliona galona vode i 44,2 miliona funti emisije ugljen-dioksida).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! US (@hellomagus)

Ovom prilikom, princeza od Velsa je odabrala zelenu boju, koja osim što joj odlično pristaje, takođe i šalje poruku o bitnim pitanjima planete Zemlje i ekologije.

I konačno, Midlton je svaj izgled zaokružila dugom bujnom kosom u talasima, kao i nakitom koji ima svoju simboliku. Nosila je smaragdnu ogrlicu sa dijamantima i minđuše, a sve je nekada pripadalo princezi Dajani. Na nogama je imala srebrne cipele na štiklu, prekrivene sjajnim kamenčićima.

Ujedno, Dajana je bila poslednja osoba koja je nosila titulu princeze od Velsa. Dok Kejt nastavlja da ulazi u svoju novu ulogu, sve češće noseći Dajanine komade nakita, kao da upućuje suptilni naklon voljenoj Vilijamovoj majci i 'princezi naroda'.

Princ Vijijam se ovom prilikom opredelio za elegantni tamni sako od pliša, crne pantalone, svečanu belu košulju i leptir mašnu, i
ostavio svetla pozornice svojoj supruzi, koja je zaista blistala.

 

 

Ostavite komentar