Showtime > Celebrity

Zarađuje 35.000 dolara DNEVNO, najplaćenji je britanski SUPERMODEL, a tvrdi da "NIJE SVE U NOVCU"

Bogatstvo slavne manekenke Kare Delevinj potiče od modelinga i glume, a 30-godišnjakinja sada poseduje 55 miliona dolara imovine

Autor: K1info/klix.ba

26/11/2022 > 22:14

podeli vest:

Zarađuje 35.000 dolara DNEVNO, najplaćenji je britanski SUPERMODEL, a tvrdi da "NIJE SVE U NOVCU"
Foto: Youtube PrintScreen


Računi koje je Daily Mail otkrio u petak pokazuju da je vrednost njene kompanije Harvey White Properties porasla u 2021. godini, a publikacija navodi da je njena zarada iz svih izvora bila ekvivalent 35.000 dolara dnevne zarade. Time je zapečatila svoju poziciju najplaćenijeg britanskog supermodela.

Njena kompanija ima dve filijale u Americi, Cara Co (US) Inc i Hot Mess Industries LLC.

Računi su se pojavili pošto je u septembru rečeno da se manekenka ponaša neuračunljivo. Tog meseca preduzete su mere kako bi se zaštitili njeni interesi u Cara Co u slučaju iznenadne promene u finansijskom smislu.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Međutim, nedavno je isplivalo da je u aprilu aktivirana menica na računu njene kompanije u banci HSBC kako bi se, ako Delevinj propadne, mogla naplatiti, što je vrlo neobično za kompaniju sa toliko novca i nekretnina.

Izvor je tada rekao: "Neočekivano je da se kompanija sa toliko novca suočava sa optužbama ove vrste. Malo je verovatno da će propasti, ali ako imate osiguranu naknadu, postajete prvi u redu kojem će biti vraćeno ono što vam se duguje."

 

U februaru je objavljeno da je manekenka - koja se ovog meseca pojavila u Rijaninoj Savage X Fenty reviji - povećala svoje bogatstvo na 120 miliona dolara u 29. godini.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Kara je počela da se bavi modelingom sa 10 godina i obogatila se tako što je prošle godine pokrenula premijum kompaniju za proizvodnju vina prošek Della Vite sa sestrama Popi (36) i Kloi (37).

U 2020. manekenka je rekla o svom bogatstvu: - Novac nije sve. Dođete do tačke u kojoj kažete: "Oh, zaradila sam novac, ali sam duboko nesrećna i sama."

 

Ostavite komentar