Showtime > Celebrity

SREĆAN ROĐENDAN, DEMI MUR - teško je poverovati da je glumica u 7. deceniji

Glumica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila kako je izgledala proslava njenog rođendana

Izvor: K1info/novosti.rs

15/11/2022 > 21:07

podeli vest:

SREĆAN ROĐENDAN, DEMI MUR - teško je poverovati da je glumica u 7. deceniji
Foto: Youtube PrintScreen


Pored toga što je imala velike uloge, Demi Mur važi i za veliku zavodnicu, koja iza sebe ima više brakova. Nisu joj odolevali ni mlađi muškarci,  pa je sa kolegom Aštonom Kučerom, koji je od nje mlađi 15 godina, bila u braku šest godina.

U knjizi navodi, da je imala problema da odbrani Aštona od mladih devojaka, te da je jednom prilikom pristala na ljubavni odnos 'u troje' ne bi li mu ostala zabavna, i dalje zanimljiva, ali da se zbog toga kasnije pokajala. Glumica je u ovom braku imala spontani pobačaj, u šestom mesecu trudnoće.

Ipak, ona se već ostvarila kao majka i u svom ranijem braku sa Brusom Vilisom, dobila tri ćerke, sa kojima ima veoma blizak odnos.

Slavna glumica je nedavno proslavila jubilarni 60-ti rođendan, i tom prilikom pokazala je na Instagramu kako je sve izgledalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Na videu i slikama sa proslave vide se i njene ćerke, a Demi ne krije svoje uzbuđenje i široki osmeh.

Posle ovog snimka teško je da poverujemo da glumica ima 60 godina. Ne zna se da li je lepša, zgodnija, vedrija. Izgleda perfektno, koža joj je kao kod 20-godišnjakinje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Zapravo, mnogi se pitaju koliko je napora estetska hirurgija morala da uloži, ne bi li Demi Mur sačuvala mladoliki izgled.

 

Ostavite komentar