Showbizz > Celebrity

Kralj Čarls navodno razmišlja o tome da pruži ruku pomirenja svom sinu Hariju, ali postoji i USLOV

Kralj Čarls voleo bi biti bliže Hariju i imati odnos sa svojim sinom koji stvarno funkcioniše, navode poznavaoci porodice i tradicije

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Milena Gačević

19/06/2024 > 22:17

podeli vest:

Kralj Čarls navodno razmišlja o tome da pruži ruku pomirenja svom sinu Hariju, ali postoji i USLOV
Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino


Nije tajna da je princ Hari imao zategnut odnos sa porodicom otkako je prestao da ispunjava kraljevske dužnosti i preselio se u SAD sa suprugom Megan Markl i njihovom decom.

Dokumentarac kojim je otkrio istinu od svojoj porodici, pa i memoari kojima je uzdrmao uveliko poljuljane odnose, Harija su još više odaljili od dvora. Tek ponekad se pojavi u Velikoj Britaniji. Međutim, odnosi sa ocem i bratom, princem Vilijamom odavno su hladni.

Dok se kralj Čarls III i princeza Kejt Midlton bore da pobede kancer, sa britanskog dvora dolaze nove informacije.

Naime, kako prenosi Mirror, Čarls navodno razmišlja o tome da pruži ruku pomirenja svom sinu Hariju.

Foto: Tanjug/AP

 

- Kralj Čarls voleo bi biti bliže Hariju i imati odnos sa svojim sinom koji stvarno funkcioniše. No, to zavisi od toga hoće li Hari svom ocu ispuniti želju da više ne piše knjige i daje sramotne intervjue - rekao je stručnjak za ovo područje, Tom Kvin, koji se nadovezao na Harijeve memoare "Spare" (Rezerva) u kojoj je izneo "prljav veš" kraljevske porodice.

Kvinovo razmišljanje samo je dodatak onoga što je komentarisao početkom meseca kada se počelo šuškati da princ Hari traži dom u Velikoj Britaniji.

- Kako vreme prolazi, Hariju nedostaju neki aspekti njegovog starog života u Velikoj Britaniji. Razdoblje medenog meseca u kojem je sve u Sjedinjenim Državama novo i uzbudljivo bliži se kraju, a Hari gleda u prošlost kroz ružičaste naočare... - rekao je tada stručnjak.

Ostavite komentar