Showbizz > Celebrity

SERGEJ TRIFUNOVIĆ NE PUŠTA IZ ZAGRLJAJA 23 GODINA MLAĐU ISIDORU! (FOTO)

Sergej i Isidora su bili nasmejani i lepo raspoloženi, sve vreme su pozirali zagrljeni

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Dušan Panajotović

19/06/2024 > 16:06

podeli vest:

SERGEJ TRIFUNOVIĆ NE PUŠTA IZ ZAGRLJAJA 23 GODINA MLAĐU ISIDORU! (FOTO)
Foto: ATA Images


Brojne poznate ličnosti sinoć su se pojavile na jednom događaju u Beogradu, a među njima su se našli i glumac Sergej Trifunović i njegova 23 godine mlađa supuga Isidora Mijanović.

Sergej i Isidora su bili nasmejani i lepo raspoloženi, sve vreme su pozirali zagrljeni.

Oboje su bili u ležernom izdanju - Isidora se odlučila za farmerke širokog kroja i crnu jednostavnu bluzu, dok se Sergej odlučio za šorts i košulju sa palmama na njoj.

O razlici u godinama

Podsetimo, Sergej je nedavno progovorio o svom odnosu sa Isidorom i istakao da im razlika u godinama nije problem.

- Njihovi komentari nemaju nikakve veze sa ljubavlju, sa ljubavlju ima veze isključivo ono što se desilo između moje venčane žene i mene. To je to. Sasvim sigurno da ima istine u tome da sam se promenio, jer smatram da je jako glupo da se čovek ne menja. Mi menjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ukoliko smo naravno pametni. Verovatno jesam i verovatno je to bio onaj momenat "kada središ kuću, onda se pojavi i gost". Zaista sam počeo da sređujem kuću skoro godinu dana nego što se gost pojavio, verujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam nisam zavrnuo rukave da pospremim kući, da li bi se gost uopšte pojavio. Ali učinio sam taj napor i Bogu hvala to je tako - rekao je on za "Novu".

Ostavite komentar