Showbizz > Celebrity

DEVOJKE ĆE ODLEPITI KADA GA VIDE! Ceca mu je bila MENTOR u ZG, a sada je objavio svoju PRVU PESMU (VIDEO)

Osvojio je treće mesto u "Pinkovim Zvezdicama", a Ceca mu je bila mentorka u "Zvezdama Granda"

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

17/06/2024 > 11:53

podeli vest:

DEVOJKE ĆE ODLEPITI KADA GA VIDE! Ceca mu je bila MENTOR u ZG, a sada je objavio svoju PRVU PESMU (VIDEO)
Foto: PROMO


Pre šest godina u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" osvojio je treće mesto. Pet godina kasnije došao je do finala takmičenja "Zvezde Granda" u kom mu je mentor bila Ceca.

Pubilka je za Petra Bulatovića čula još u tada, najpopularnijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice"  koje je region zaista voleo. No, od kada je u četvrtoj sezoni tog takmičenja osvojio treće mesto, mladi Podgoričanin doslovno je u prošlogodišnjoj sezoni "Zvezde Granda" ostavio bez daha Svetlanu Cecu Ražnatović.

- Ponosan sam na sva svoja dosadašnja predstavljanja. Imao sam nepunih 12 godina kada sam se pojavio na sceni. Kada u tom uzrastu prođete "svetla scene" i kamera, sasvim sigurno, bilo mi je lakše, a i sada sam svakako stariji u odnosu na tada (smeh). Pamtim situaciju kada sam izabrao Cecu za mentorku i kada mi je rekla "Tebe čekam". To je zaista velika čast - prisetio se finalista ovog poznatog takmičenja.

Nikada nije govorio o tome da li je ostao u kontaktu sa finalistima "Pinkovih zvezdica", među kojima su se tada izdvojili, tada šestogodišnji, Ljuba Stanković i Teodora Tara  koja je sada popularna u nekom drugom muzičkom žanru. Sigurno je da je sa Cecom ostao u kontaktu, pa je tako posle završenog takmičenja "Zvezde Granda", imao ozbiljan ispit. U poznatom budvanskom "Top Hill"-u, baš Petar je imao zadatak da zagreje publiku pred centralni događaj večeri, a to je koncert Svetlane Cece Ražnatović. Kako je tada rekao, poziv je stigao baš od muzičke zvezde.

- Iako intezivno poslednjih godina nastupam, moram da priznam da mi je nakon nastupa u "Top Hill-u" jasno, da je nešto najlepše što može da vam se desi, jeste upravo to, da imate takvu karijeru, pa i da u skladu sa tim imate takve koncerte i način da se tako ozbiljno bavite muzikom. Nikada neću zaboraviti taj poziv, koji sam, podrazumeva se, oberučke prihvatio. Doslovno, učenik je imao ispit pred učiteljicom i mislim da sam odlično položio (smeh) - rekao je mladi Podgoričanin.

Koliko je i da li je teško profesionalno baviti se muzikom, sva je prilika rešio je da proveri. On je putem svog Instagram naloga objavio  da je spreman za svoju novu pesmu "Mega Mega", kako se i zaista oseća, što je naveo i u svojoj objavi na popularnoj mreži, koju je baš lajkovala i njegova mentorka muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Ostavite komentar