Showbizz > Celebrity

Pogledajte kako izgleda KEJT MIDLTON! U javnosti PRVI PUT posle priče o BOLESTI, jedna slika posebno ANALIZIRANA (FOTO)

Princeza se danas pojavila na obeležavanju službenog rođendana kralja Čarlsa III u Londonu

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

15/06/2024 > 12:14

podeli vest:

Pogledajte kako izgleda KEJT MIDLTON! U javnosti PRVI PUT posle priče o BOLESTI, jedna slika posebno ANALIZIRANA (FOTO)
Foto: Tanjug/AP


Kejt Midlton pojavila se prvi put u javnosti nakon obaveštenja o bolesti, i to na obeležavanju službenog rođendana kralja Čarlsa III u Londonu. Važno obaveštenje pratila je nova fotografija princeze od Velsa koja je dešifrovana do detalja. Slika krije tajnu simboliku, a veoma je značajno kako je Kejt pozirala.

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, fotografisana je ispod žalosne vrbe u Vindzoru, ranije ove nedelje. Poza koju je zauzela jeste neuobičajena za nju, ali jesimbol oporavka, kaže stručnjak za govor tela Džudi Džejms za Mirror i dodaje: 

"Ovo je zamišljena poza koja kao da nagoveštava kako Kejt Midlton ponovo procenjuje i ceni prirodu i selo nakon svoje bolesti. To je simbol oporavka, ali i nekih promena. Ovo nije uobičajena njena poza u kojoj se srećno smeje direktno u kameru. Radije je pozirala gledajući gore i u stranu... kao da ju je kamera uhvatila u intimnijem trenutku koji rado deli.

Ovde postoji osećaj poverenja u javnost, dve barijere, prekrštene ruke i noge jesu takođe nove za Kejt i impliciraju intrigantnu mešavinu ranjivosti i privatnosti sa naznakom novootkrivene vrste samouvrenosti. 

Ruke su joj lagano prekrštene u pozi koju često zauzimaju profesionalni ljudi kako bi nagovestili autoritet. Njen osmeh otkriva sličan osećaj. To nije njen uobičajeni savršeni kraljevski osmeh. Sa zatvorenim usnama sugeriše spokojnu sreću koja je unutrašnja, pre nego što je projektovana. U farmerakama i sa patikama čini se da Kejt i dalje ide sporo u pogledu svog povratka u kraljevski život". 

Kejt Midlton pojavila se danas na ceremoniji u kočiji sa svojom decom, Šarlot, Džordžom i Luijem, pre nego što se pojavi na balkonu Bakingemske palate zajedno sa ostalim članovima kraljevske porodice. Uz nju je i princ Vilijam.

Podsetimo, Kejt Midlton 22. marta rekla da boluje od raka, a 16. januara je imala operaciju zbog problema sa abdomenom. Lečenje protiv raka traje od kraja februara. 

Ostavite komentar