Showbizz > Celebrity

KEJT MIDLTON ĆE GLEDATI UTAKMICU SRBIJA-ENGLESKA! Sve je već dogovoreno, poznato i ko će njoj i Vilijamu PRAVITI DRUŠTVO

Kraljevska palata je potvrdila da će utakamicu Srbija - Engleska budući britanski monarh gledati sa Kejt i decom

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

15/06/2024 > 09:32

podeli vest:

KEJT MIDLTON ĆE GLEDATI UTAKMICU SRBIJA-ENGLESKA! Sve je već dogovoreno, poznato i ko će njoj i Vilijamu PRAVITI DRUŠTVO
Foto: K1info/Tanjug/AP


Princ Vilijam je odlučio da uživo gleda fudbalski meč Engleska - Danska na Evropskom prvenstvu, potvrdila je kraljevska palata i dodala da će utakmicu Srbija-Engleska gledati kod kuće, sa Kejt i decom.

U Nemačku putuje sam, a ta vest je mnoge rastužila, pogotovu što je utakmica 20. juna, dan uoči Vilijamovog 42. rođendana. Na društvenim mrežama su se pojavili komentari da to nije fer.

- Bar tog dana bi Vilijam trebalo da je uz Kejt i porodicu - napisali su korisnici društvene mreže "X", dok su drugi pokušali da opravdaju budućeg engleskog kralja:

- Vilijam je predsednik Fudbalskog saveza Engleske i upravo zbog toga se i očekivalo da će se pojaviti na Evrpskom prvenstvu u Nemačkoj - pisali su.

Za princezu Kejt je jasno da zbog bolesti neće suprugu praviti društvo. Zbog te borbe, Vilijam mora neke mečeve da propusti, jedan od njih se igra u nedelju, 16. juna, kada se njegov tim bori sa reprezentacijom naše zemlje.  

Iz Kensingtonske palate je najavljeno da će utakamicu Srbija - Engleska budući britanski monarh gledati sa decom i Kejt kod kuće, objavio je Dejli Mejl.

 

Ostavite komentar