Showbizz > Celebrity

Evo u kakvom krevetu spava najmlađi sin Veljka Ražnatovića! Ovakav luksuz nije imao ni mali Željko, ni Krtsan

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića, Isaija Ražnatović, 14. maja došao je na svet

Izvor: K1info/Story.hr

Autor: Simona Stanković

10/06/2024 > 22:00

podeli vest:

Evo u kakvom krevetu spava najmlađi sin Veljka Ražnatovića! Ovakav luksuz nije imao ni mali Željko, ni Krtsan
Foto: Instagram/ac3isb4ck


Braća Željko i Krstan neizmerno su se obradovali pojačanju, a ponosni roditelji odmah su za mališana u domu u Titelu uredili prostor.

Budući da je reč o odojčetu, koje se budi noću i zahteva veliku pažnju najmlađi sin Veljka Ražnatovića za sada spava sa roditeljima u njihovoj sobi.

Cecin naslednik i njegova izabranica Bogdana pomerili su bračni krevet u stranu kako bi uz zid stavili police za stvarčice, kozmetiku i pelene, a odmah pored dodali i komodu koja služi jednako za odlaganje kao i za presvlačenje bebe.

Krevetac su smestili u sam ćošak.

Sve ovo moglo se videti na snimku koji je Veljko danas objavio na Instagramu.

Snimio je kako provodi vreme sa prvencem a naravno svako ko je želeo malo bolje da pogleda mogao je videti razmeštaj u spavaćem delu, koji je sad očigledno i sobica malenog Isaije.

Foto: Instagram/ac3isb4ck

 

Krevetac bele boje sa posebnim ovalnim tapacirungom ka zidu privukao je najviše pažnje.

Na prvi pogled on deluje jako skupo. Nalik je na starije modele kakvi se više ne proizvode, naravno modifikovan modernim sadržajima.

U dnu je mehanizam za ljuljanje i polica, u sredini dušek, a oko njega detalji plave boje.

 

 

S obzirom na to da je mala razlika u godinama između Veljkovih i Bogdaninih sinova, veruje se da jedan od drugog oni nasleđuju garderobu, ipak kada je reč o tehnici i neophodnim stvarima bokser i njegova supruga sve novo kupuju, dok ni bake ni deke, tetke i stričevi ne štede.

Sve što im je neophodno i naravno uvek i samo najbolje Željko, Krstan i Isaija imaju, a budući da žive na relaciji Beograd-Titel, malo su u Bogdaninoj porodičoj kući malo u vili u Ljutice Bogdana postoji verovanje da sve duplo poseduju.

Ostavite komentar