Showbizz > Celebrity

Anastasija otvorila dušu o ŽIVOTU U ŠPANIJI i braku sa Gudeljom: "Nedostaje mi MAMA..."

Otkrila je i da li se išta promenilo otkako je stupila u brak, ali i jednu zanimljivost o Nemanji za koju malo ko zna

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

09/06/2024 > 10:15

podeli vest:

Anastasija otvorila dušu o ŽIVOTU U ŠPANIJI i braku sa Gudeljom: "Nedostaje mi MAMA..."
Foto: ATA Images


Anastasija i Nemanja su nedavno obavili građansko venčanje u vili na Dedinju, a mlada muzička zvezda je otkrila da li se od tada u njihovom odnosu nešto promenilo.

- Taj papir ništa ne menja, isto nam je i pre nego što smo i nakon što smo potpisali papir. Život u Španiji je savršen, uglavnom mi porodica nedostaje.Biću ovde za mamin rođendan, ali već sutradan putujem. Nije mi težak život u koferima, ja sam sada više u Španiji, ali mnogo volim da dođem da vidim svoju porodicu. 

Foto: Instagram Printscreen/ac3isb4ck

 

Kako ističe, dosta toga o fudbalu je naučila upravo od svog supruga fudbalera Nemanje Gudelja.

- Ne znam sve o fudbalu, nisam neki ekspert ali naučila sam dosta toga, pogotovo jer pre nego što sam upoznala Nemanju nisam znala ništa o fudbalu nije mi interesovalo, ali sada sam zbog muža naučila dosta toga - pratim utakmice, gledam, rekla je Anastasija i dodala kako se njen suprug snalazi u muzici:

- Nemanja je izuzetan sluhista, i jako je muzikalan, i on voli da kaže da se nije bavio sportom od malena, da je krenuo sa muzikom bio bi top topova. Vrlo je siguran u sebe u svim sferama. Sve voli što mu ja pevam. 

Foto: instagram printscreen/raznatovicanastasija

 
"Bila sam prinuđena da naučim španski" 

- Bila sam prinuđena u Sevilji da pričam na španskom jer niko ne priča engleski. Nije mi bilo teško da naučim imala sam predznanje iz telenovela - kaže Anastasija i dodaje da joj mama najviše nedostaje u Španiji, ali i srpska kuhinja: 

- Mama mi najviše nedostaje, nas dve smo jako vezane. Mi smo kao najbolje drugarice, i sve što mi se desi prvo njoj javim. Non stop smo na video pozivu. Nedostaju mi i sarme nedostaje, moj teča Cole me uvek iznenadi kad ja dođem i napravi mi sarmu - objasnila je Anastasija.

Ostavite komentar