Showbizz > Celebrity

PRVO OGLAŠAVANJE JELENE KARLEUŠE POSLE DRAME sa bivšim suprugom!

Karleuša se sada prvi put nakon incidenta koji je preživela oglasila putem društvene mreže Instagram.

Izvor: K1info/kurir.rs

08/06/2024 > 16:23

podeli vest:

PRVO OGLAŠAVANJE JELENE KARLEUŠE POSLE DRAME sa bivšim suprugom!
Foto: ATA Images/shutterstock


Pevačica Jelena Karleuša prijavila je jutros da ju je napao bivši muž Duško Tošić, kome je alkotestom u policiji utvrđeno da je imao 0,8 promila alkohola.

Ona se sada prvi put nakon incidenta koji je preživela oglasila putem društvene mreže Instagram.

- U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo - započela je Jelena i nastavila:

- Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima - poručila je Karleuša na Instagram profilu.

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, kako je Kurir saznao, policija je rano jutros po prijavi Jelene Karleuše odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, kako saznajemo, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta.

Jelena nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predelu brade i vrata. Tošić će dalje u policiji dati izjavu povodom ove prijave, prenose mediji. 

Ostavite komentar