Showbizz > Celebrity

STIGAO VELIKI LETNJI HIT! Gaga i Dženan napravili nezapamćen "KORAK": Posle dužeg vremena pevač SNIMIO DUET (FOTO+VIDEO)

Svi koji su čuli pesmu tvrde da je stigao ogroman hit

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

01/06/2024 > 14:41

podeli vest:

STIGAO VELIKI LETNJI HIT! Gaga i Dženan napravili nezapamćen "KORAK": Posle dužeg vremena pevač SNIMIO DUET (FOTO+VIDEO)
Foto: Branko Mandić


"Korak" na koji se dugo čekalo upravo su napravili Dragana Gaga Rakčević i Dženan Lončarević. Duetska pesma u koju su ovo dvoje talentovanih umetnika utkali svaku emociju, "ugledala je svetlost dana" i svi koji su je već čuli mišljenja su da je stigao ogroman hit.

Pesma čiji su tvorci hitmejkeri Mladjan Dinkić (komponovao muziku) i Saša Milošević Mare, (autor teksta i aranžmana) dobila je i ekranizaciju za koju je ovoga puta zadužen Vedad Jašarević. A da su Gaga i Dženan odmah bili svesni da su napravili veliku stvar, potvrdio je i sam pevač.

- Drago mi je što smo Gaga i ja snimili duet i sa sigurnošću mogu da kažem da imamo hit. Ova devojka mnogo dobro peva. A zahvalio bih Maretu i mom dugogodišnjem prijatelju Mlađanu Dinkiću što su napravili ovako dobru pesmu - rekao je Dženan.

Dragana ističe da je za nju ovo bilo kao san.

- ⁠I dalje nisam svesna šta se dešava, na moju veliku čast i zadovoljstvo presrećna sam što smo uspeli da ostvarimo saradnju. Dženan mi je od starta podrška, sedeo je sa mnom u studiju dok sam pevala svoj deo. Ovo je nešto posebno, veoma poštujem Dženana i pevaću i njemu prateće vokale - rekla je Dragana koja je ranije vokalno pratila Cecu i Sašu Matića.

 

Ostavite komentar