Showtime > Celebrity

Život Milana Stankovića obeležila TRAGEDIJA: Pevačev otac ubio kolegu, pa u zatvoru preminuo

O ovome je pričao u javnosti pre desetak godina

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

30/05/2024 > 16:24

podeli vest:

Život Milana Stankovića obeležila TRAGEDIJA: Pevačev otac ubio kolegu, pa u zatvoru preminuo
Foto: ATA Images


Pevač Milan Stanković ovih dana ponovo je u centru medijske pažnje. On se već nekoliko poslednjih godina posvetio veri, a čak je razmišljao i da se zamonaši. Kako pišu mediji, trenutno se nalazi na Hilandaru gde pomaže bratstvu ovog manastira.

Foto: ATA Images/wikipedia.org

 

Inače, život Milana Stankovića obeležila je jedna tragedija.

Kako se pisalo u medijima,otac Milana Stankovića Goran Stanković ubio je kolegu s posla pre više od 30 godina, zbog čega je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu. Posle pet godina izdržavanja robije on je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Porodici je javljeno da je poginuo tako što je pao sa skele, ali oni ni danas u to ne veruju. Porodica Stanković ubeđena je da je Goran ubijen zbog krvne osvete.

Foto: ATA Images

 

Pevač je na početku svoje karijere pričao o ovom, za njega bolnom periodu i tada je izjavio kako sumnja u zvaničnu verziju da mu je otac poginuo u zatvoru.

Foto: ATA Images

 

- Imao sam samo pet meseci kada je moj otac otišao u zatvor. Zato ga se i ne sećam, ali kroz glavu mi prolaze slike iz poseta. Nikada nisam imao osećaj da imam tatu, već nekog teču kojeg sam povremeno viđao. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvesnog čoveka s kojim je radio u pekari. Posle pet i po godina saopštili su nam da je pao sa skele i poginuo, ali ne verujem u to. Mislim da se radi o krvnoj osveti - rekao je tada Stanković i opisao kako je izgledalo njegovo odrastanje bez jednog roditelja.

Foto: ATA Images

 

- Ne znam kakav bih bio da sam rastao uz oca, ali oduvek sam se osećao inferiorno. Kada bih u društvu rekao da nemam tatu, izazvao bih sažaljenje. Kao da sam ja kriv što je to tako. Najteže su mi pala pisma koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Osetio sam koliko mu je svako pismo drugačije, u nekim se prepoznavao očaj, ponekad optimizam. Mama me je, uprkos svemu, izdržavala i borila se za mene i sestru. Radila je u trafici, peglala, čistila po kućama. Često je i pozajmljivala novac - izjavio je Milan pre više od deset godina.

Ostavite komentar