Showbizz > Celebrity

"SRAMOTA ME JE ŠTO DIŠEM OVAJ VAZDUH"...Nikad brutalnija poruka Marije Šerifović povodom rata u Gazi! (FOTO)

Nakon što je Izrael pogodio kamp za raseljene osobe u gradu Rafa na jugu Pojasa Gaze, oglasila se muzička zvezda

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

28/05/2024 > 10:45

podeli vest:

"SRAMOTA ME JE ŠTO DIŠEM OVAJ VAZDUH"...Nikad brutalnija poruka Marije Šerifović povodom rata u Gazi! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP Photo/Tsafrir Abayov


Nepostoji osoba na svetu koja nije komentarisala zastrašujući napad Izraela, u kojem je pogođen kamp za raseljene osobe u gradu Rafa na jugu Pojasa Gaze u kojem je, prema podacima ministarstva zdravlja u Pojasu Gaze, ubijeno 45 ljudi.

 

 

Osude stižu sa svih strana sveta, a ovim povodom, po prvi put od kada traju sukobi u ovom delu sveta oglasila se i Marija Šerifović, koja nije mogla da sakrije tugu, ali i bes.

Foto: Instagram Printscreen/serifovic

 

- Sve ćemo uništiti, ljudska ruka će sve uništiti. Sramota me je što sam živa, sramota me je što dišem i što sve ovo mogu samo nemo da gledam... Bože ako te ima... - napisala je Marija na pomenutoj mreži uz potresnu fotografiju majke koja drži dete u naručju dok je oko nje vatra i razaranje.

Podsetimo, Izraelski premijer Benjamin Netanjahu kaže da cilj napada nije bio da izazove civilne žrtve i da će biti istražen. Poriče tvrdnje da izbegava postizanje sporazuma o zaustavljanju vatre i oslobađenje talaca. Među ubijenima žene, deca i stariji ljudi Broj Palestinaca poginulih u izraelskom napadu na kamp za raseljene u gradu Rafa povećao se na 45, a među ubijenima su najmanje polovina žene, deca i stariji ljudi, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja Gaze.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar