Showtime > Celebrity

TRAGIČNE VESTI DOČEKALE NIKOLU ROKVIĆA NAKON HODOČAŠĆA!

Najveća podrška tokom putovanja bila mu je porodica, a baš tako se zove i fondacija koju je osnovao sa suprugom

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

25/05/2024 > 22:35

podeli vest:

TRAGIČNE VESTI DOČEKALE NIKOLU ROKVIĆA NAKON HODOČAŠĆA!
Foto: screenshoot/grckainfo/instagram printscreen/nikolarokvic


Pevač Nikola Rokvić uspešno je završio svoju misiju i posle mesec dana hodočašća, tokom kojeg je prikupljeno više od 31 milion dinara, stigao je kod svetog Nektarija na Eginu.

Rokvić je, kada je stigao u manastir, od svoje dece dobio medalju, a u novoj objavi objasnio je koliko je ona za njega posebna. Kako je dalje naveo, napravila je jedna posebna osoba, za koju je potom saznao tragične vesti.

"Pomislih u jednom momentu, kako je bilo našim precima, kada su se vraćali živi iz boja, kako su se osećali, preživeli borbe a najboljih prijatelja i saboraca nema… Ostavili svoje živote… Rekoh baš tada kumu Vladi, možeš li to kume da zamisliš… Preživeo si, radostan si, uspeo si a opet veliki gubitak, najbliži prijatelji otišli…

Dođoh do cilja... Dobih medalju od svoje dece… Medalju koju mi je napravio moj brat Branislav Bane Babić! I baš u momentu kada mi je stavljena medalja, zvona na crkvi su zazvonila… Velika radost!!! Duša moja je lebdela predelima Egine… A moji me u tim momentima sačuvaše, sačuvaše od teškog saznanja", napisao je Rokvić, pa nastavio:

"Kada je sunce zašlo, morali su da mi kažu… Duša moja, srce moje, radost moja, Bandži moj, iznenada nas je napustio baš na dan kada sam stigao… Rođen na Svetog Nikolaja, otišao na prenos moštiju Sv.Nikolaja… Dušo moja, koliko si brinuo o meni, koliko si me naučio životu, 30 godina smo drugovali, toliko si usadio svojih emocija i muzike u moju dušu! Hvala ti! Hvala ti za sve sigurnosti koje si imao za nas! Hvala ti za drugarstvo!! I moram ti reći! U potpunosti si ispunio životom reči blaženopočivšeg patrijarha Pavla! "Živite tako da kada se rodite, svi se smeju a kada odlazite, svi da plaču". Znam da si na pravom putu!!! Večna ti slava brate moj dobri", napisao je Nikola Rokvić u emotivnoj objavi.

Podsetimo, najveća podrška tokom putovanja bila mu je porodica, a baš tako se zove i fondacija koju je osnovao sa suprugom, a koja će pomagati nezbrinutoj, bolesnoj i talentovanoj deci. Svaki dan njegovog hodočašća pomno je pratila i cela Srbija.

Ostavite komentar