Showbizz > Celebrity

Naša glumica stavila TAČKU i na drugi brak, pa krenula na PSIHOTERAPIJE: "Odluku nisam donela stihijski"

Najteže joj je bilo da deci objasni razloge rastanka od supruga

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

21/05/2024 > 18:49

podeli vest:

Naša glumica stavila TAČKU i na drugi brak, pa krenula na PSIHOTERAPIJE: "Odluku nisam donela stihijski"
Foto: Instagram


Glumica Jelena Jovičić nedavno je stavila tačku i na drugi brak, koji je trajao sedam godina. a potom je progovorila o razlozima za rastanak od supruga Saše Vujisića.

- Javili su se nemiri i pitanja na koja nisam umela da pronađem odgovore. Kada se to dogodi, čovek treba sam sa sobom da porazgovara i da bude vrlo iskren, da kaže sebi da li želi da tako nastavi ili da nešto menja. Iskreno, isprva nisam bila svesna šta mi to ne prija, samo sam znala da to više nije to - započela je glumica svojevremeno.

 

 

- Sećam se, bio je "Sveti Jovan", bila sam sama, i posle tog unutrašnjeg dijaloga zaključila sam da dalje treba da nastavim sama. Oboje smo osećali neko nezadovoljstvo, nijedno od nas se očigledno nije više osećalo dobro. Odluku nisam donela stihijski, sazrevala je godinama. Čak smo poslednje leto proveli zajedno na moru sa decom, da bih posle toga uvidela da je razvod najbolje rešenje ‒ otkrila je Jelena Jovičić.

 

 

- Najteže mi je bilo da deci objasnim da ne želim više da živim tako i da oni shvate da nas dvoje nismo dobar primer, jer su oni deca. Ne znaju oni šta mi osećamo. Mislim da je brak roditelja deci primer da i oni kasnije svoje zajednice grade delimično po ugledu na taj model. Nisam želela da imaju pogrešnu sliku o odnosu partnera - rekla je Jelena, koja je nakon razvoda krenula na psihoterapije koje su joj mnogo pomogle.

Glumica Jelena Jovičić je članica ansambla Pozorišta na Terazijama i zvezda predstava "Čikago", "Producenti", "Grk Zorba", ali i serije "Vojna akademija".

 

Ostavite komentar