Showbizz > Celebrity

Nikolu Rokvića sustigao NOVI PROBLEM na putu humanosti: "Ovde se baš pucalo!" EVO O ČEMU JE REČ (FOTO)

Pevač je u svojoj humanoj misiji dugoj 1.060 kilometara, koja se još uvek nije završila, do sada je uspeo da skupi 26.000.000 dinara

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

18/05/2024 > 11:55

podeli vest:

Nikolu Rokvića sustigao NOVI PROBLEM na putu humanosti: "Ovde se baš pucalo!" EVO O ČEMU JE REČ (FOTO)
Foto: Instagram/nikolarokvic


Nikola Rokvić, koji se odlučio na human korak krenuo peške ka ostrvu Egini i dalje neumorno pešači. On će se na tom ostrvu pokloniti Svetom Nektariju.

U svojoj nameri je istrajan, a danas mu je 27. dan pešačenja. Međutim, opet je naišao na poteškoće, jer je put bio zatvoren, pa je morao da ide kroz šumu i grmlje.

Takođe, naišao je i na mnoštvo čaura, što ga je iznenadilo.

- Ovde se baš pucalo - prokomentarisao je Rokvić.

Da podsetimo, Nikola Rokvić u svojoj humanoj misiji dugoj 1.060 kilometara, koja se još uvek nije završila, do sada je uspeo da skupi 26.000.000 dinara.

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo 26. dan je u toku. Sad sam na 24. kilometru, hvala Bogu ide sve dobro, menjaju se klime, sad prelazim jednu planinu. Centralna Grčka, još nekih 180 kilometara do Atine, i samo da vas obavestim na današnji dan da smo došli do 26 miliona dinara. Nastavljamo dalje, molim vas da i dalje podržavate ovu našu misiju i da skupimo dovoljno sredstava i za pedijatrijsku onkologiju u Nišu. Bog vas blagoslovio i svako dobro dao. Živeli - poručio je pevač juče, 17. maja, u objavi na Instagramu.

 

Ostavite komentar