Showtime > Celebrity

Teodora Džehverović IDE na "Evroviziju" sledeće godine? Pevačica otkrila da li je spremna na taj korak (VIDEO)

Na promociji albuma govorila je i o kolegama

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

17/05/2024 > 14:13

podeli vest:

Teodora Džehverović IDE na "Evroviziju" sledeće godine? Pevačica otkrila da li je spremna na taj korak (VIDEO)
Foto: Prvi red


Pevačica Teodora Džehverović objavila je novi album "Žena bez adrese". Tim povodm organizovala je gala promociju u jednom prestoničkom restoranu na kojoj je okupila prijatelje, porodicu, kolege i predstavnike medija.

Foto: Prvi red

 

Novinarima je priznala da je ona idealan izbor za predstavnika Srbije na "Evroviziji", ali da još uvek nije spremna na taj korak.

Foto: Prvi red

 

- Mislim da bih bila dobra na Evroviziji, jer sam poznata po tome da imam dobar performans. Mislim da je to ogromna stvar. Ja poštujem svakog ko se usudi da predstavlja svoju zemlju na Evroviziji. Ja trenutno nisam spremna za tako nešto. Moram biti 300 posto sigurna u sebe u svakom smislu. Moram godinu dan trčim na traci i da pevam, jer znam da moram da igram i da pevam, kako bih stekla kondiciju. Dakle, godinu dana mi treba da se pripremim. Stvarno u ovom trenutku nemam vremena za tako nešto - rekla je ona, a onda se dotakla velke konkurencije u ovom periodu budući da mnogi izvođači izdaju albume.

Foto: Prvi red

 

- Ja ću biti iskrena. Naravno da postoji konkurencija i da je to neka zdrava stvar. U ovom periodu će izaći stvarno jako albumi, jako izvođači izbacuju album, ne mogu da kažem da neće biti gusto. Svakako, mislim da svako od nas ima svoju publiku, pa mislim da nema potrebe da se opterećujemo tim - istakla je pevačica, a ceo izveštaj sa promocije vas čeka i video-snimku u okviru teksta.

 

Ostavite komentar