Showbizz > Celebrity

Duška za K1 o Evroviziji praćenoj SKANDALIMA: Šta se dešavalo IZA OČIJU GLEDALACA? "Smeta mi što su se svi POSKIDALI"

Žao mi je što Teya Dora nije doživela Evroviziju kakvu mi pamtimo, rekla je Duška Vučinić

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

14/05/2024 > 15:28

podeli vest:

Duška za K1 o Evroviziji praćenoj SKANDALIMA: Šta se dešavalo IZA OČIJU GLEDALACA? "Smeta mi što su se svi POSKIDALI"
Foto: k1gostovanje/Tanjug/AP


Evroviziju, koja se ove godine održala u Malmeu obelena je brojnim skandalima, ali i nastupima o kojima će se sigurno dugo pričati.

Duška Vučinić, koja je izveštavala iz Malmea i boravila sa našom delegacijom u Švedskoj, u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 otkriva da joj je jako žao što Teya Dora nije imala prilike da oseti čar prestižnog takmičenja, koja je ranijih godina bila potpuno drugačija. 

- Žao mi je što Teya Dora nije doživela Evroviziju kakvu mi pamtimo ranijih godina. Kada su bile delegacijske žurke, pa se onda spoje pevači iz svih zemalja. Mi smo njoj napravili rođendan i napravili smo kao neki "Balkan party", onoliko koliko nas je ostalo u takmičenju, ali to je ostavilo jednu lepu sliku u Evropi, srpska predstavnica, hrvatski predstavnik zajedno, došla je predstavnica Slovenije. Nije bilo tih druženja - rekla je Duškka i otkrila da li se Bugarska vraća u takmičenje:

Foto: K1 televizija

 

- Moguće je da se Bugarska vraća, pričaju da će i Maroko da se priključi sledeće godine. 

Duška se osvrnula i na glasanje susernih zemalja. Na nedavno završenoj Evroviziji, Srbija je Hrvatskoj dala 12 poena, dok su oni našoj predstavnici dali samo 3.

- Ranije smo bili izdašniji kada su glasovi bili u pitanju, jedni drugima - dodala je.

Predstavnik Hrvatske, Baby Lasagna, zauzeo je drugo mesto, što je u poslednjih dvadesetak godina najbolji rezultat koji je komšijska zemlja ostvarila.

Hrvatska je čvrsto verovala da će sledeće godine biti domaćin, pa su tokom Evrovizije počeli i da razmišljaju gde bi se takmičenje održalo.  ako su mnogi verovali da će sledeće godine Hrvatska biti domaćin prestižnog takmilenja to se ipak nije dogodilo. 

- Bili smo u direktnom kontaktu sa kolegama iz HRT-a i onda smo zajedno sa njima prolazili kroz te njihove dogovore i na kraju, dešava se to što se dogodilo, ali to je Evrovizija - kaže Duška.

Ona je otkrila da su, pored Teya Dore bili njeni favoriti Francuska, Baby Lasaga, Italija, Grčka i Švajcarska. Duška kaže da pojedinim zemljama, zaista mesto nije bilo na evrovizijskoj sceni.

- Finci apsolutno. Smetalo mi je što su se svi poskidali ove godine i onima ko je koreografski to pristajalo i onima kojima nije. Predstavnica San Marina, koja je bila pristojno obučena, a malo je jača devojka, odjednom na kraju pesme se skide i ona. To nisam videla na probi, to je bio već kraj priče. Postavlja se pitanje šta će biti sledeće godine, jer smo ove videli mnogo toga i šta smo želeli i šta nismo želeli da vidimo - zaključila je Duška Vučinić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1. 

 

Ostavite komentar