Showtime > Celebrity

Zvezda serije "U klinču": Oduševljena sam što zbog mene devojčice TRENIRAJU boks

Otkrila je gledaocima da i ona ide na treninge, te da je nedavno imala poslednji boks meč

Autor: K1

29/09/2022 > 20:37

podeli vest:

Zvezda serije "U klinču": Oduševljena sam što zbog mene devojčice TRENIRAJU boks
Foto: K1 TV screenshot


Mlada zvezde serije “U klinču” Anita Ognjanović bila je gost emisije “Kec na jedanaest” na K1 televiziji i govorila ima li između nje i Milice Kovač, lika koji tumači u seriji, ikakve sličnosti.

- Ovo je genijalna prilika jer sam spojila moje dve najveće ljubavi, glumu i boks, u jednu stvar. Hvala producentima što su me našli. Mene je tata ceo život želeo da baci u neke borilačke sportove. Međutim, nešto sam se odupirala kad god me neko tera na nešto, kazala je Ognjanović.

Serija “U klinču” nalazi se u samom vrhu gledanosti. To je najgledaniji sadržaj u kategoriji od 18 do 49 godina, što potvrđuje i veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

- Meni je srce puno kada čujem da sam jednu osobu nasmejala tokom dana, to je stvarno prelepo - rekla je mlada glumica.

Prema rečima Aleksandre Jeftanović mlada glumica je “pokidala“ lik Milice. 

- Ulogu sam dobila na kastingu. Dvoumili su se koju ulogu ću da imam u seriji, ali ispalo je najbolje. Posle kastinga mislila sam da idem u uži krug, a ja sam već dobila ulogu. Nije mi bilo naporno jer sam jedva čekala da se vratim u taj period života, kada nemaš briga i problema. Oni problemi koje misliš da imaš u tom periodu su ništa prema onome što sledi. I kada završim snimanje serije i odem kući tokom dana razmišljam “šta sad”. Treba se vratiti ličnim problemima i svom privatnom životu - rekla je Anita u emisiji “Kec na jedanaest”.

Mlada nada srpskog glumišta nam je otkrila da se rekreativno bavi boksom, ali i da joj je zbog toga mama vrlo zabrinuta. 

- Ne bavim se takmičarski boksom, a skoro sam imala poslednju borbu. Ovo što su gledaoci videli da sam slomila ruku u seriji istina je. Ja sam zaista u stvarnosti slomila ruku. To se desilo tokom privatnog treninga boksa u toku snimanja serije. To je sve bilo jedna velika parola “snađi se”. Svaka čast ljudima iza kamera koji su mi pomogli jer sam ja pola serije snimala krijući u kostimima da imam polomljenu ruku. Ima mnogo scena gde trpim bol sa slomljenom rukom koja je prekrivena kostimima, kazala je mlada glumica.

Otkrila je i da dobija svakodnevno nove fanove.

- Pozitivno utičemo na mlađe generacije. Mnogo devojčica mi se javlja sa rečima da su počele da treniraju boks. Jedna devojčica je kupila džak za sobu i rukavice i boksuje svaki dan. Oduševljena sam - rekla je mlada glumica u emisiji “Kec na jedanaest”.

Ostavite komentar