Showtime > Celebrity

KASANDRA koju je cela Srbija volela u NOVOJ SERIJI SA BIKOVIĆEM! Gledaćemo je u "Južnom vetru 3", a evo u kojoj ULOZI

Ako bude sve po planu, Kasandra bi trebalo da igra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike, rekao je izvor blizak produkciji

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Kristina Jokić

19/04/2024 > 10:35

podeli vest:

KASANDRA koju je cela Srbija volela u NOVOJ SERIJI SA BIKOVIĆEM! Gledaćemo je u "Južnom vetru 3", a evo u kojoj ULOZI
Foto: Shutterstock/Wikipedia/Youtube PrintScreen/Kasandra EMDT


Koraima Tores, glumica poznata po životnoj ulozi "Kasandre" u istoimenoj seriji, obeležila je jedan period i osvojila srca gledalaca kada je glumila čuvenu ulogu. 

Latinoamerička glumica je nedavno izjavila da bi volela da snimi film sa Bikovićem, producenti su rešili da joj ponude ulogu koja se ne odbija.

- Producenti "Južnog vetra" vole da u svojoj ekipi imaju i svetski poznate glumce. Tako se u prvoj sezoni pojavio italijanski glumac Paskvale Espozito, a u drugoj holivudske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a na spisku se neočekivano pojavilo još jedno ime - Koraima Tores! - priča izvor blizak produkciji "Južnog vetra" za "Informer", pa dodaje:

- Nakon što je Kasandra izjavila da bi volela da igra sa Bikovićem, producenti planiraju da i nju uključe u film. Ako sve bude teklo po planu, Kasandra bi trebalo da zaigra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike! Naravno, imaće scene sa Bikovićem, ali detalje scenarija još ne smem da otkrivam. Potpisivanje ugovora zavisi od njenih obaveza.

Evo šta je čuvena Kasandra rekla za našeg Bikovića

- Naravno da sam čula za Bikovića, volela bih da snimim film sa njim - rekla je Koraima nedavno za pomenut medij i dodala da priželjkuje da se vrati u Srbiju, koju je posetila 1997. godine, kad je njena serija "Kasandra" rušila rekorde u gledanosti:

- Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila kod vas, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas! 

Inače, "Južni vetar 3", autora i reditelja Miloša Avramovića, biće poslednji deo trilogije o Petru Marašu i njegovoj družini. Snimanje bi trebalo da počne krajem leta, i to u Beču, a onda se ekipa seli u Srbiju.

Glavne uloge, kao i u svim prethodnim delovima "Južnog vetra", igraće Miloš Biković kao Petar Maraš i Miodrag Radonjić kao čuveni Baća. Tu je i Jovana Stojiljković kao vodeća ženska rola, Maraševa supruga Sofija.

Premijera filma "Južni vetar: Gas do daske" u planu je 2025. godine.

Ostavite komentar