Showtime > Celebrity

MILAN MARIĆ otkrio NEOBIČNU PRIČU za K1: Zbog uloge se ugojio više od 100 kg i doživeo NEPRIJATNU SITUACIJU!

U Holivudu nije retkost da se zbog uloge glumci potpuno transformišu i ekstremno variraju u kilaži, a kako je to u Srbiji

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

18/04/2024 > 10:11

podeli vest:

MILAN MARIĆ otkrio NEOBIČNU PRIČU za K1: Zbog uloge se ugojio više od 100 kg i doživeo NEPRIJATNU SITUACIJU!
Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija


Ovog petka u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na televiziji K1 uživaćete u razgovoru Ivana Stankovića sa jednim od omiljenih glumaca današnjice, koji ne prestaje da nas oduševljava u pozorišnim, filmskim i serijskim ulogama!

Milan Marić, otkrio je njegovu tajnu svog vrtoglavog uspeha, a između ostalog, ispričao je neobičnu situaciju u kojoj se našao, pošto je morao da se za jednu ulogu ugoji više od 100 kilograma.

Znamo da u Holivudu nije retkost da se zbog uloge glumci potpuno transformišu i ekstremno variraju u kilaži, ali kod nas to nije bio čest slučaj, sve dok mladi glumac Milan Marić nije rešio da prihvati ulogu ruskog pisca Sergeja Dovlatova u filmu "Dovlatov". Te 2018. godine je naučio ruski jezik za tri meseca, ali se i ugojio čak 30 kila.

Iako mnogi misle da je jednostavno dobiti koji kilogram viška, Milan Marić u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na televiziji K1, otkriva da mu nije bilo lako, kao i da je nakon što se ugojio, imao problem da svoju kilažu vrati na željenu težinu.

- Ugojiti se je teže nego smršati. Savetovali su mi da jedem jaja, slaninu, piletinu, sve sam jeo i jednostavno ništa. Dostignem 82 kg i odmah se vratim na 80. U jednom trenutku sam jeo za doručak pet, šest jaja sa slaninom. To mi je bio doručak. To je ozbiljna opasnost, jer kada sam prešao stotku, to mi je postala navika. Odlučujući trenutak da moram da smršam bio je kada sam nekako uspeo da obučem jednu kožnu jaknu. Bio sam na kafi napolju, to nikada neću zaboraviti, i kada sam se sagnuo da zavežem pertlu, jakna mi se raspukla posred leđa" - zaključio je glumac u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na televiziji K1 koju možete pogledati u petak u 22:30.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Пеђа

Невероватно колико лажете у насловима вести само да би сте добили што више прегледа. И наравно, не обазирете се јер морал је страна реч...

18.04.2024 16:06