Showtime > Celebrity

Andreana Čekić izdala prvi deo albuma i napravila DAR-MAR na internetu: "Nema joj ravne!" (VIDEO)

Andreana nije štedela novac kada je novi projekat u pitanju.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

17/04/2024 > 19:07

podeli vest:

Andreana Čekić izdala prvi deo albuma i napravila DAR-MAR na internetu: "Nema joj ravne!" (VIDEO)
Foto: Dušan Petrović


Pesme za koje se mesecima po estradnim kuloarima šuška da će dominirati muzičkom scenom konačno su ugledale svetlost dana i predstavljene su publici!

Foto: Dušan Petrović

 

Folk zvezda Andreana Čekić je, sudeći prema reakcijama već u prvih sat vremena od objavljivanja četiri pesme i četiri spota, nadmašila apsolutno sva očekivanja i nižu se fenomenalne reakcije.

Foto: Dušan Petrović

 

Reč je o pesmama "Borba sa demonima", "Melatonin", "Party Party" i "Složićes se srce" koje prati "vizuelna perfekcija", kako ljudi već opisuju ono što su videli.

Foto: Dušan Petrović

 

"Kakav glas, kakvi tekstovi, kapa dole!", "Svaka ti čast... Tako nam je svima falilo ovo što smo danas dobili od tebe", "Volim kada neko pored pesme uloži i u spotove, dobili smo pun kvalitet", "Toliko smo čekali i toliko se isplatilo", "Nema joj ravne kada je glas u pitanju", nižu se komentari.

Mnogobrojna ekipa maksimalno se potrudila da Andreana izgleda drugačije i da njenu energiju, seksepil i emociju predstave na najbolji mogući način.

Foto: Dušan Petrović

 

- Andreana nije štedela kada je reč o novom projektu, kao što nije ni do sada, i svaki tren uloženog truda se jasno čuje i vidi. Ona je defitinitivno jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, oko toga su svi saglasni od kada se pojavila na domaćoj sceni, a novim pesmama je dokazala zašto joj je mesto u samom vrhu naše estrade - kaže naš sagovornik.

Foto: Dušan Petrović

 

Povodom novog projekta oglasila se i pevačica, iskreno sabirajući utiske i punog srca se obratila svojoj publici.

- Nakon mnogo truda, snova i bezbrojnih noći i dana posvećenih stvaranju, prvi deo mog albuma je konačno ugledao svetlost dana! Ovo je moje srce, moja duša, izliveni u svakoj pesmi. Nadam se da će vas dotaknuti, inspirisati i da ćete pronaći deo sebe u nekom stihu. Hvala vam što ste uz mene na ovom putovanju. Ovaj album je više od samo muzike, to je deo mene koji delim s vama. Ono što svi čuvamo negde "Ispod kože" je glavni deo nas, koji drugi ne vide, ali mislim da muzikom možemo dočarati mnogo toga - kaže Andreana.

Foto: Dušan Petrović

 

- Posebno želim da se zahvalim svom producentu i kompozitoru Dejanu Kostiću, koji veruje u mene i koji ulaže mnogo truda i ljubavi u ceo projekat. Hvala gospodinu Draganu Brajoviću Braji na ovakvim tekstovima, gospodinu Mersedu Hadžiću na ogromnoj podršci u svakom smislu, kao i svima koji učestvuju u ovoj realizaciji. Sa posebnom emocijom se zahvaljujem Aleksandru Kerekešu Kekiju i njegovom timu na vizualizaciji i debelim živcima! (smeh) Trpeli su me stoički u Tajlandu. (smeh) Hvala mom kreatoru i prijatelju Borisu Kargotiću, Dušanu Petroviću i svima koji doprinose da se lepo osećam, da lepo izgledam i da sve funkcioniše. Za kraj želim da se zahvalim svojoj porodici, koju volim najviše na svetu, i naravno mojim momcima iz benda, koji su godinama uz mene. Dok slušate prvi deo albuma, mi već uveliko radimo na drugom delu. Jedva čekam svako druženje sa vama!!! - zaključila je folk zvezda.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar