Showtime > Celebrity

INCIDENT na nastupu Tanje Savić: Izbila MASOVNA tuča, ostao krš i lom (VIDEO)

MUP se oglasio o ovom slučaju

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

11/04/2024 > 11:54

podeli vest:

INCIDENT na nastupu Tanje Savić: Izbila MASOVNA tuča, ostao krš i lom (VIDEO)
Foto: ATA Images


Pevačica Tanja Savić nastupila je sinoć u jednom klubu kod Mostara tokom kojeg je nastala masovna tuča, zbog koje je pevačica prekinula nastup. O ovom incidentu oglasio se MUP i otkrio detalje.

U noći sa srede na četvrtak u 1:45 telefonski je u Dežurnu službu Policijske stanice Mostar Jug i Policijsku stanicu Mostar Centar prijavljeno više građana da je u toku masovna tuča ispred jednog kluba u Blagaju.

Foto: ATA Images

 

Na mesto događaja upućena je patrola policije Policijske stanice Mostar Jug, ispomoć od strane delatnika Jedinice operativne potpore koji su javni red i mir stavili pod kontrolu.

Foto: ATA Images

 

Za sada je utvrđeno da su u tuči učestvovali A.C. (1997.), te izvesni B.T. i R.C. koji su napustili mesto događaja. Obavljen je razgovor sa svedocima, i A.C. koji je odbio doktorsku pomoć, objavio je portal "Bljesak.info".

Na Fejsbuk stranici "Mostar danas" objavljen je video-snimak koji pokazuje štetu u klubu nakon incidenta. Jasn se vidi krđ i lom koji je ostao nakon nemilog događaja.

Na društvenim mrežama kružile su priče da je došlo do korišćenja vatrenog oružja, ali su nadležni organi to demantovali. Pevačica se ovim povodom još uvek nije oglasila.

Ostavite komentar