Showtime > Celebrity

PRVI PUT nakon RAZVODA OGLASILA se Vjera Mujović i SVE OVO OTKRILA: Mnogi će se šokirati!

Vjerini roditelji preminuli su 2022. godine i to u razmaku od nekoliko meseci, prvo joj je majka preminula u martu, a zatim i otac

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

11/04/2024 > 09:46

podeli vest:

PRVI PUT nakon RAZVODA OGLASILA se Vjera Mujović i SVE OVO OTKRILA: Mnogi će se šokirati!
Foto: ATA Images


Glumica Vjera Mujović (54) oglasila se nakon informacije da se u tajnosti razvela od Štefana Prajsa i da već uživa u novoj romansi!

Ona kaže da to nije ništa novo, te da je sve ostalo u senci samo zbog toga što su glasnije bile vesti o gubitku njenih roditelja.

- Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja samo zajedno oko godinu dana. Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih tu poklapanja. Nisam osoba koja krije svoj privatni život, ali s druge strane ja od svog života ne pravim senzaciju - rekla je Vjera i dodala: 

Moj posao je da govorim o svojim ulogama, o festivalu koji sam pokrenula u Beogradu i to u suštini treba da me predstavlja u javnosti - zaključila je Mujovićeva za Kurir.

Foto: ATA Images

 

Štefan je nemački lekar sa kojim se venčala 2015. godine i to u avionu koji je leteo na relaciji Beograd-Istanbul.

Takođe, venčali su se i crkveno, u Sabornoj crkvi, uz prisustvo tri sveštenika.

Vjerini roditelji preminuli su 2022. godine i to u razmaku od nekoliko meseci. Najpre joj je majka preminula u martu, a zatim i otac, u avgustu.

Foto: ATA Images

 

- Dr Ljiljana Mujović rođena Mandić (1942-2022). Nema smrti, samo svetlost! Moja Likica je otišla među zvezde. Mila moja majčice, sretni ti zvezdani puti! Volim Te beskrajno! - napisala je glumica tada na društvenim mrežama.

- Prof. Dr Trifun J. Mujović (1939-2022) Najdraži moj pape, tuga je beskrajna. Utjeha je da Te tamo čeka Ljiljana i da sigurno od ranog jutra otvaraš vrata neke nove dječije ‘nebeske ordinacije’. Slava Ti, moj tihi, mirni, veliki oče! Tvoja Vjeročka - napisala je Vjera u avgustu 2022. godine.

Njen novi dečko je reditelj Miloš Pavlović koji je režirao duo-dramu po Vjerinom tekstu, a pod nazivom "Pupin - poslednji san".

Miloš je, insče, već bio u braku i to sa Vjerinom koleginicom Danijelom Kuzmanović. Zanimljivo je i to što njih dve rade u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Ostavite komentar