Showtime > Celebrity

Glumac Džonatan Mejdžors OSUĐEN USLOVNO ZA NAPAD na bivšu DEVOJKU! Udarao je po glavi i polomio joj prst

Mejdžors je uspeo da izbegne zatvorsku kaznu, ali i ova presuda mu je poremetila karijeru u usponu

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

08/04/2024 > 23:33

podeli vest:

Glumac Džonatan Mejdžors OSUĐEN USLOVNO ZA NAPAD na bivšu DEVOJKU! Udarao je po glavi i polomio joj prst
Foto: Tanjug/AP


Holivudski glumac Džonatan Mejdžors osuđen je na uslovnu kaznu i naloženo mu je da se prijavi na jednogodišnji program stručnog psihološkog savetovanja zbog napada na svoju bivšu devojku.

Mejdžors je uspeo da izbegne zatvorsku kaznu, ali i ova presuda mu je poremetila karijeru u usponu, prenosi AP. 

Zvezda filma "Krid III" i drugih holivudskih ostvarenja suočio se sa mogućom jednogodišnjom zatvorskom kaznom nakon što ga je porota suda na Menhetnu u decembru 2023. godine proglasila krivim za napad. Posle osuđujuće presude, kompanija Marvel Studios je odmah odbacila Mejdžorsa iz planova za uloge u predstojećim godinama.

Prošlog marta Mejdžorsova devojka Grejs Džabari optužila ga je da je napao na zadnjem sedištu automobila, udario je šakom po glavi, zavrnuo joj ruku iza leđa, polomio joj prst i naneo ekstremni emocionalni i fizički bol.

Mejdžors se branio rekavši da je 31-godišnja britanska plesačica bila agresivna pošto je pročitala tekstualnu poruku od druge žene na njegovom telefonu.

Prema njegovim rečima, on je samo pokušavao da joj oduzme telefon i bezbedno se udalji od nje. Mejdžors je u televizijskom intervjuu nedugo nakon izricanja presude rekao da zaslužuje drugu šansu.

Foto: Tanjug/AP

 

- On željno očekuje zatvaranje ovog poglavlja, raduje se što će svoje vreme i energiju u potpunosti usmeriti ka svojoj porodici i svojoj umetnosti - izjavili su advokati ovog glumca.

Ali 34-godišnji glumac iz Kalifornije, diplomac Univerziteta Jejl i dalje se suočava sa drugim pravnim preprekama jer je prošlog meseca Grejs Džabari podnela građansku tužbu saveznom sudu na Menhetnu optužujući Mejdžorsa za napad, zlostavljanje, klevetu i nanošenje emocionalnog bola.

Ona tvrdi da je Mejdžors podvrgao fizičkom i verbalnom zlostavljanju tokom njihove veze, koja je trajala od 2021. do 2023. godine.
 

Ostavite komentar