Showtime > Celebrity

Tejlor Svift na Forbsovoj listi MILIJARDERA: Nedavna turneja donela joj rekordnih 1,04 milijarde $

Ona je ujedno prva muzičarka koja je postala milijarderka samo na osnovu svojih pesama i nastupa

Izvor: K1info

03/04/2024 > 16:07

podeli vest:

Tejlor Svift na Forbsovoj listi MILIJARDERA: Nedavna turneja donela joj rekordnih 1,04 milijarde $
Foto: AP Photo, File/George Walker IV/shutterstock


Pevačica Tejlor Svift našla se na Forbsovoj listi milijardera, prvi put, kao jedna od 14 slavnih ličnosti, čija se kolektivna neto vrednost procenjuje na 31 milijardu dolara.

Sviftova je u oktobru postala milijarderka velikim delom zahvaljujući njenoj rekordnoj turneji Eras Tur, koja je postala prva turneja u istoriji koja je zaradila više od milijardu dolara, odnosno procenjuje se da je ta turneja zaradila 1,04 milijarde dolara samo od svojih prvih 60 nastupa, piše Forbs.

Ona je ujedno prva muzičarka koja je postala milijarderka samo na osnovu svojih pesama i nastupa.

Forbs je u oktobru procenio da je oko 500 miliona dolara njenog bogatstva bilo u gotovini od muzičkih tantijema i turneja, još 500 miliona dolara je bilo od sve veće vrednosti njenog muzičkog kataloga, od kojih je veliki deo ponovo snimala i izdavala, dok je 125 miliona dolara njene neto vrednosti od nekretnina.

Navodi se da je od utorka, 2. aprila neto vrednost Sviftove procenjena na 1,1 milijardi dolara od utorka popodne i jedna je od 264 nova milijardera na Forbsovoj listi.

Među 14 poznatih ličnosti koje su se našle na Forbsovoj listi su i reditelj Džordž Lukas, Džej Zi, Rijana, Džimi Bafet, Stiven Spilberg, Lućijano Beneton, Đorđo Armani, deca Silvija Berluskonija - Marina i Pjer Silvio, Domeniko Dolče, Stefano Gabana, Masimo Morati i mnogi drugi.

 
 

Ostavite komentar