Showtime > Celebrity

Haris Džinović SATIMA BIO U POLICIJI! Zbog MELININOG NAPADA oboma izrečena HITNA MERA

Izrečena im je hitna mera zabrane prilaska jedno drugom

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

02/04/2024 > 10:22

podeli vest:

Haris Džinović SATIMA BIO U POLICIJI! Zbog MELININOG NAPADA oboma izrečena HITNA MERA
Foto: ATA Images


Pevač Haris Džinović je oko dva posle ponoći izašao iz policijske stanice u kojoj je davao izjavu povodom napada Meline Džinović.

Haris Džinović je u policijskoj stanici davao iskaz nakon što je prijavio bivšu suprugu Melinu Džinović zbog napada. On je i predao pištolj za koji ima dozvolu. 

Haris je, kako saznaju mediji, izjavu povodom napada, koji se dogodio sinoć u njegovom domu od strane Meline, davao pet sati. Haris se, nakon što je dao izjavu policiji, oglasio za "Blic" i otkrio da je Melina Džinović upala u vilu na Senjaku, u kojoj živi sa ćerkom Đinom i sinom Kanom, i napala ga verbalno. 

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog - rekao je Džinović za "Blic". 

Haris je iz policijske stanice izašao sa sinom Kanom koji je sve vreme bio uz oca i advokatom. Ispred stanice ih je sačekao Kanov drug.  

I jedno i drugo su pozvani u policijsku stanicu da daju iskaz, a izrečena je hitna mera zabrane prilaska jedno drugom.

 

Ostavite komentar