Showtime > Celebrity

Dačićeva ćerka DOMINIRALA na proslavi OVOG POZNATOG POLITIČARA! Zapevala je sa Pejovićem, a muškarci su IZGORELI ZA NJOM

Andrea nije samo dar za pevanje nasledila od oca, već i brojna interesovanja koja se tiču javne sfere

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

31/03/2024 > 11:18

podeli vest:

Dačićeva ćerka DOMINIRALA na proslavi OVOG POZNATOG POLITIČARA! Zapevala je sa Pejovićem, a muškarci su IZGORELI ZA NJOM
Foto: Instagram Printscreen


Ivica Dačić, pored sina Luke koji je poznat javnosti, ima i ćerku Andreu, koju smo imali prilike da vidimo na 18. rođendanu ćerke političara Branka Ružića. 

Izgleda fantastično, porasla je pravu lepoticu, a sve oči su bile uprete u nju, ali ne samo zbog sjajnog izgleda, već i toga što se dohvatila mikrofona. 

Naime, ona je na ovom rođendanu dominirala! Ukrstila je glas sa Acom Pejovićem. Svi su bili oduševljeni njenim vokalnim umećem i energijom. 

Nasledila je talenat za pevanje od oca, ali ne samo to, Andrea likom podseća na oca, Andrea je od njega nasledila brojna interesovanja i talente.

Ona je prošle godine, na testu profesionalne orijentacije, dobila potvrdu da je nadarena za politiku, a još ranije je izrazila želju da krene očevim putem.

Namera joj je da, kada za to dođe vreme, upiše Fakultet političkih nauka, koji je Ivica Dačić završio sa izuzetnim uspehom.

 

 

Ostavite komentar

Пеђа

Шта је тај човек радио и урадио за живота, осим што је окренуо леђа Милошевићу и легао у кревет са Тадићем и Вучићем, да заслужи да буде у вестима, он или било ко његов?

31.03.2024 15:02