Showtime > Celebrity

Da li će ŠVARCENEGER moći da NASTAVI KARIJERU? Evo u kakvom je stanju GLUMAC posle HITNE OPERACIJE SRCE

On je saopštio je da mu je ovog puta ugrađen pejsmejker, jer su ožiljci od prošlog zahvata izazvali nepravilan rad srca

Izvor: K1info.rs/espreso.co.rs

Autor: Anica Ninković

29/03/2024 > 18:19

podeli vest:

Da li će ŠVARCENEGER moći da NASTAVI KARIJERU? Evo u kakvom je stanju GLUMAC posle HITNE OPERACIJE SRCE
Foto: YouTube screenshot


Arnold Švarceneger iznenadio je obožavaoce, pre nekoliko dana na društvenim mrežama otkrio da je morao hitno na operaciju. Slavni glumac i bivši guverner Kalifornije imao je komplikacije na srcu, pa je hirurški zahvat bio neizbežan.

Problem su napravile prethodne operacije. Imao ih je tri. On je saopštio je da mu je ovog puta ugrađen pejsmejker, jer su ožiljci od prošlog zahvata izazvali nepravilan rad srca.

On se sada ponovo oglasio i obradovao sve svoje fanove. Rekao je da je spreman za snimanje druge sezone Netflixove serije "Fubar" koje ga očekuje u aprilu. Filmski Terminator ranije se našalio da je nakon ovoga postao "delimično mašina".

- Dobio sam puno lepih poruka iz celog sveta, ali puno ljudi me pitalo hoće li mi pejsmejker uzrokovati ikakve probleme s drugom sezonom serije "Fubar" - objavio je Švarceneger na Instagramu.

- Nipošto. Biću spreman za snimanje u aprilu - dodao je on.

Holivudski glumac glumio je u prvoj seriji Netfliksovog ostvarenja operativcaCIA-e na pragu penzije koji otkriva porodičnu tajnu i prisiljen je vratiti se na teren na posljednji zadatak.

Ostavite komentar