Showtime > Celebrity

OBUKAO MANTIJU I NAŠAO MIR U VERI! Srpski PEVAČ poslao jaku PORUKU iz crkve u Crnoj Gori! (VIDEO+FOTO)

Filip priznao: Ožiljke ponosno nosim kao žig prošlosti, ovo je za moju porodicu!

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

29/03/2024 > 23:12

podeli vest:

OBUKAO MANTIJU I NAŠAO MIR U VERI! Srpski PEVAČ poslao jaku PORUKU iz crkve u Crnoj Gori! (VIDEO+FOTO)
Foto: Instagram Printscreen/fillipmitrovic/PROMO


Pevač Filip Mitrović poslednjih nekoliko godina povukao se u medijsku ilegalu, pa su se mnogi pitali gde je nestao. 

Ipak, on je rešio da se maksimalno posveti pripremi svog novog albuma, a paralelno sa tim nastupao je po nekoliko puta nedeljno u klubovima i na privatnim slavljima.

Filip je imao veliku želju da snimi kvalitetne pesme, te da ne prati muzičke trendove po svaku cenu već da uradi album po sopstvenim standardima. Tako je i bilo!

Tokom jučerašnjeg dana, Mitrović je objavio prvu numeru sa albuma koji će uskoro izaći, a u pitanju je emotivna balada "Ožiljci" koja je nakon manje od 24 sata izazvala pozitivne reakcije ljubitelja kvalitetne muzike i već se uveliko zavrtela na radio stanicama.

Nesvakidašnji spot snimljen je na dve lokacije u Crnoj Gori, a zanimljiva je činjenica da je jedan deo ekranizacije urađen ispred jedne od crkava koje se nalaze u mestu Gornji Stoliv.

Za potrebe snimanja, Filip je nosio mantiju, a poznati crnogorski majstor u bodi-artu Petar Raičević na licu mu je iscrtao ispis po uzoru na biblijska slova.

Tekst numere "Ožiljci" kod mnogih ljubitelja kvalitetne muzike probudio je neke stare rane i uspomene, dok je one druge vratio u neka srećnija vremena.

Mitrović nam je otkrio da je ovu numeru posvetio svojim roditeljima, prvenstveno mami koja je simbol ljubavi i mira.

- Radujem se što nakon kratke pauze donosim novu muziku i novog sebe. Pesma “Ožiljci” je prvi singl sa predstojećeg, drugog, studijskog albuma koji nosi naziv 33, koji ću objaviti u narednih godinu dana. Inspiraciju za novi zvuk sam, čini mi se, sakupljao čitav svoj život, dok sam hrabrost da novog sebe pokažem vama pronašao u zadnjih godinu dana - oslobođen svih okova i stega.“Ožiljci” su više od stihova i video zapisa. Ova pesma je tu da nas podseti da smo na kraju dana svi božja kreacija i da ožiljke ponosno nosimo kao žig prošlosti - rekao je Filip koji nove pesme planira ekranizuje u zemljama bivše Jugoslavije i predstavi ih publici.

Ostavite komentar