Showtime > Celebrity

PRVO OGLAŠAVANJE Tonija Bijelića nakon vesti o razvodu od Dragane: Da li ima 15 godina mlađu LJUBAVNICU?

Poslao je saopštenje preko pravnog lica

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

28/03/2024 > 14:35

podeli vest:

PRVO OGLAŠAVANJE Tonija Bijelića nakon vesti o razvodu od Dragane: Da li ima 15 godina mlađu LJUBAVNICU?
Foto: ATA Images


Folk zvezda Dragana Mirković objavila je da se posle 23 godine braka razvodi od supruga Tonija Bijelića.

- Već dugi period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše nego staviti tačku na naš brak - rekla je pevačica.

Foto: Instagram/dragana_mirkovic

 

Nakon njenog priznanja u medijima su se pojavile informacije da njen suprug Toni, navodno, ima ljubavnicu 15 godina mlađu, sa kojom živi u svojoj nekretnini u Hrvatskoj. Toni Bijelić se prvi put nakon vesti o razvodu oglasio u javnosti preko svoje advokatice.

- Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju. Gabriela Banić - navedeno je u saopštenju za medije.

Ostavite komentar