Showtime > Celebrity

SKANDAL! Svetska zvezda u bekstvu! Amerika na nogama! Užasna optužba na račun velike muzičke zvezde! (VIDEO)

Agenti su upali na njegove posede, a kako navode strani mediji, Paf Dedi je trenutno u bekstvu

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

27/03/2024 > 13:56

podeli vest:

SKANDAL! Svetska zvezda u bekstvu! Amerika na nogama! Užasna optužba na račun velike muzičke zvezde! (VIDEO)
Foto: Shutterstock/X Printscreen/Sudijafalkoneee


Svetski mediji potpuno su zaokupirani najnovijim skandalom repera poznatog pod imenom Paf Dedi. Mediji su sazali da su federalni agenti upali u njegove kuće u Los Anđelesu, Majamiju i Njujorku. Više žena ga je ranije optužilo za seksualno nasilje, a protiv njega je podignuta optužba i za prostituciju.

Objavljen je snimak zabeležen ispred njegove vile na Beverli Hilsu. Bio je nekad uglavnom poznat po muzičkoj karijeri i luskuznom životu, zbog čega su ga predstavljali kao najbogatijeg repera. Priča je skroz promenila tok.

- Navodnog trgovca seksualnim uslugama Paf Dedija upravo su pretresli federalni agenti, nakon što je optužen za trgovinu seksualnim uslugama poput Džefrija Epstajna: navođenje na prostituciju maloletnih devojaka, reketiranje RICO i pripremanje muškaraca za seks - piše hindustantimes.com.

 

 

"Drogirao me je i prisiljavao na seks"

Muzički producent koji kaže da je radio na albumu "The Love Album: Off the Grid" Paf Didija 2023. godine optužio je hip-hop muzičara za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, trgovinu seksom i razne druge oblike nedoličnog ponašanja u tužbi podnetoj 26. februara.

U tužbi koju je podneo Rodni Lili Rod Džons, sudu u Njujorku, producent optužuje Kobsa koji poznaje princa Harija, da ga je "pipkao i dodirivao" njegov anus i pokušavao da ga navede na seksualne odnose sa njim i drugim osobama, uključujući producenta Stivna Arona Džordana i rođaka reperove bivše devojke.

Navedeno je i da ga je Šon Kombs terao da "traži seksualne radnice", od kojih su neke bile maloletne, kao i da "vrši seksualne radnje da bi ga zadovoljio".

Među onima sa kojima je Paf Dedi navodno terao Džonsa na seks navodi se i glumac Kjuba Guding Džunior, piše scrippsnews.com

Džons je rekao i da se u februaru 2023. probudio go, sa vrtoglavicom i zbunjen u krevetu sa dve prostitutke i Kombsom, u kući repera u Majamiju. Veruje da ga je muzičar drogirao.

Prema rečima Rodnija Džonsa, reper je učestvovao u zaveri sa nizom drugih optuženih u kompaniji RICO, navodno osnovanoj za nabavku i transport droge, vatrenog oružja i seksualnih radnica - od kojih su neke bile maloletne.

Terali na seks metodom zastrašivanja

Paf Dedija su četiri žene optužile za seksualno nasilje, Prema četvrtoj tužbi, Paf Dedi, njegov prijatelj Harvi Pjer i još jedan muškarac čiji indentitet nije otkriven, drogirali su i silovali 17-godišnju tinejžderku 2003. godine. Kako je rečeno terao je žene na seks zastrašivanjem.

- Kako je noć odmicala, 17-godišnja gospođa Do (kako je imenovana u tužbi), bila je sve više pijana, do te mere da nikako nije mogla da pristane na seks s bilo kim, a kamoli sa nekim dvostruko starijim od nje - piše u tužbi pa se ističe da ju je Kombs prvo silovao u kupatilu u studiju, skinuo joj je veš i prislio na seks.

- Dok je bila u studiju, grupno su je silovali gospodin Kombs, treći napadač i gospodin Pjer, tim redosledom - piše u tužbi.

Pevačica Kasandra Elizabet Ventura poznatija kao Kasi optužila je u nomebru repera i hip-hop mogula da ju je silovao i tukao. Tužba je obuhvatala i optužbu za trgovinu ljudima. Do nagodbe je došlo nekoliko dana kasnije.

Pevačica je rekla da je reper, čije je pravo ime Šon Kombs provalio u njen dom i silovao ju je pred kraj njihove dugogodišnje veze 2018. godine. U tužbi se navodi i da je reper “bio sklon nekontrolisanom besu i da je često divljački tukao gospođu Venturu".

 

Ostavite komentar